شام/ کوکوي شلغم براي تقويت سيستم ايمني
اطلاعات/ شلغم نه تنها آب پز شده اش دواي سرماخوردگي است بلکه ميتواند يک ماده اوليه مناسب براي آشپزي باشد. در اينجا شما را با طرز تهيه کوکوي شلغم آشنا ميکنيم؛ کوکويي ترد و خوشمزه که مطمئنا از طعم آن لذت خواهيد برد. چي لازم دارم: سيبزميني يک عدد شلغم يک عدد جعفري به مقدار لازم پياز يک عدد تخممرغ ۲ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوري نمک و فلفل به ميزان لازم روغن به ميزان لازم چطظور بپزم: سيبزميني، شلغم و پياز را پوست بگيريد رنده کنيد يا در ميکسر بريزيد و خوب له کنيد. مواد را در صافي ريخته و به مدت ۱۰ دقيقه کنار بگذاريد تا آب آنها کشيده شود. سپس آن را در يک کاسه بزرگ بريزيد و آرد، تخممرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد. مواد را خوب با هم مخلوط کنيد تا يکدست شود. سپس جعفري خرد شده را بيفزاييد. تابه را روي شعله متوسط گذاشته و روغن را در آن گرم کنيد. از مواد به اندازه دلخواه برداريد و در روغن بريزيد تا خوب سرخ شود. بهتر است کوکو را بلافاصله پس از سرخ شدن سرو کنيد.