بیتوته/ چی لازم دارم:
جگر سیاه گوسفند 1 عدد
دل گوسفند 1 عدد
قلوه گوسفند 2 عدد
پیاز متوسط 4 تا 5 عدد
قارچ 750 گرم
گوجه فرنگی 5 عدد
فلفل دلمه ای 2 عدد
فلفل سبز تند به مقدار لازم
پودر غوره غوره 5 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
چطور بپزم:
برای تهیه ی جغور بغور ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن کمی تفت بدهیدتا رنگ آن تغییر کند نباید سرخ کنیم زیرا باید در غذا حس شود.
سپس دل و جگر و قلوه را اضافه کنید و هم بزنید در این هنگام در تابه ای دیگر قارچ را ورقه ای خرد کنید و با کمی آبلیمو و نمک و فلفل سیاه تفت بدهید تا زمانی که آب بیاندازد سپس آب قارچ را جدا کنید و دوباره سرخ کنید تا کمی نرم شود اکنون فلفل ها را به دل و جگر و قلوه و پیاز اضافه کنید حواستان باشد شعله ملایم باشد مدام هم بزنید تا ته نگیرد. هنگامی که قارچ آماده شد با نمک و فلفل دلمه ای و فلفل سبز و غوره غوره به مواد اضافه کنید و در آخر گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا جا بیفتد و کمی آب بیاندازد.

نکاتی برای تهیه جغور بغور:
در دستور پخت جغور بغور سنتی زنجان قارچ نیست اما ما اضافه کردیم و خوشمزه تر شد. می توانید آن را حذف کنید.
می توانید از دنبه برای خوش طعم تر شدن داخل غذا استفاده کنید.
برای پخت جغور بغور بهتر است جگرها را به صورت نوارهای پهن برش بزنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید