برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

«جغور بغور» بخوريد تا کم خوني تان درمان شود

منبع
بيتوته
بروزرسانی
«جغور بغور» بخوريد تا کم خوني تان درمان شود
بيتوته/ چي لازم دارم: جگر سياه گوسفند 1 عدد دل گوسفند 1 عدد قلوه گوسفند 2 عدد پياز متوسط 4 تا 5 عدد قارچ 750 گرم گوجه فرنگي 5 عدد فلفل دلمه اي 2 عدد فلفل سبز تند به مقدار لازم پودر غوره غوره 5 قاشق غذاخوري نمک به مقدار لازم روغن به مقدار لازم چطور بپزم: براي تهيه ي جغور بغور ابتدا پياز را خلالي خرد کنيد و با روغن کمي تفت بدهيدتا رنگ آن تغيير کند نبايد سرخ کنيم زيرا بايد در غذا حس شود. سپس دل و جگر و قلوه را اضافه کنيد و هم بزنيد در اين هنگام در تابه اي ديگر قارچ را ورقه اي خرد کنيد و با کمي آبليمو و نمک و فلفل سياه تفت بدهيد تا زماني که آب بياندازد سپس آب قارچ را جدا کنيد و دوباره سرخ کنيد تا کمي نرم شود اکنون فلفل ها را به دل و جگر و قلوه و پياز اضافه کنيد حواستان باشد شعله ملايم باشد مدام هم بزنيد تا ته نگيرد. هنگامي که قارچ آماده شد با نمک و فلفل دلمه اي و فلفل سبز و غوره غوره به مواد اضافه کنيد و در آخر گوجه فرنگي را به مواد اضافه کنيد و کمي تفت بدهيد تا جا بيفتد و کمي آب بياندازد. نکاتي براي تهيه جغور بغور: در دستور پخت جغور بغور سنتي زنجان قارچ نيست اما ما اضافه کرديم و خوشمزه تر شد. مي توانيد آن را حذف کنيد. مي توانيد از دنبه براي خوش طعم تر شدن داخل غذا استفاده کنيد. براي پخت جغور بغور بهتر است جگرها را به صورت نوارهاي پهن برش بزنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره