پنکيک مرغ، تنوعي براي دورهمي هاي دوستانه
ستاره/ پنکيک مرغ نوعي غذا با سينه مرغ است که شباهت زيادي به کتلت مرغ دارد با اين تفاوت که در آن به جاي سيب زميني از آرد سوخاري يا خرده نان استفاده شده و مقداري شير هم به مواد آن اضافه ميشود. بنابراين خمير داخل نانهاي فانتزي را خشک کرده و پس از پودر کردن براي تهيه اين پنکيک از آن استفاده کنيد. مواد لازم سينه مرغ بدون استخوان ۱ عدد شير ۱/۲ ليوان تخم مرغ ۱ عدد خرده نان ۱ ليوان پياز ۱ عدد ماست ۲ قاشق غذاخوري آرد سفيد به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه پنکيک مرغ خرده نانها را در يک ليوان شير، خيس کرده و ۵ دقيقه صبر کنيد تا کاملا نرم شوند. خرده نانها را با دست فشار دهيد تا شير اضافي آنها خارج شود. سينه مرغ را چرخ کرده و به خرده نانهاي خيس خورده اضافه کنيد. ماست، پياز رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنيد تا خمير يکدستي حاصل شود. مقدار کمي روغن در تابه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود. مقداري از خمير پنکيک برداريد و کف دست به شکل بيضي درآوريد. دو طرف پنکيک را در آرد سفيد بزنيد و داخل ماهيتابه قرار دهيد تا طلايي شود، سپس برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود. همه مواد را به همين ترتيب آماده و سرخ کنيد. نکته: در تهيه پنکيک مرغ به جاي خرده نان ميتوانيد از ۱/۲ ليوان آرد سوخاري استفاده کنيد و شير را حذف کنيد.