سيني فينگر فود ژامبون و پنير و سيب زميني
مجله افق کوروش/ آموزش طرز تهيه سيني فينگر فود ژامبون و پنير و سيب زميني مدت زمان پخت: ۱۰ دقيقه مواد لازم پنير ورقهاي: ۱۴ تکه ژامبون با طعم دلخواه: ۱۴ تکه سيب زميني آب پز له شده: ۴ ليوان فرانسوي دستهدار تخم مرغ: ۱ عدد درشت نمک: ۱ و ½ قاشق چايخوري فلفل: ۱ و ½ قاشق چايخوري تخم مرغ هم زده درشت: ۴ عدد مواد لازم براي سوخاري آرد سفيد: ۱ ليوان فرانسوي دستهدار آرد سوخاري: ۱ و نيم ليوان فرانسوي دستهدار طرز تهيه يک فينگر فود ساده و کم هزينه که در عرض ۱۰ دقيقه تهيه ميشود. براي درست کردن اين فينگر فود خوشمزه و مقوي ابتدا سيب زمينيها را آبپز کنيد. سپس رنده ريز يا با غذاساز پوره کنيد. نمک، فلفل و يک عدد تخم مرغ را با سيب زمينيها مخلوط کنيد. تمام ورقههاي ژامبون و پنير را روي هم بگذاريد و به صورتي مربعي به اندازه دلخواه برش بزنيد. از سيب زميني پوره شده به اندازه يک نارنگي برداريد، کف دست مقداري آن را باز کنيد و تکههاي مربعي ژامبون و پنير را وسط آن بگذاريد و سيب زميني را به صورت توپک يا مربعي شکل دهيد و ببنديد. تمام فينگر فودها را در يک سيني بچينيد و به مدت ۲ ساعت در فريزر قرار دهيد تا خودشان را خوب بگيرند. در اين فاصله تخم مرغها را بشکنيد و هم بزنيد. سيني فينگر فود را از فريزر بيرون بياوريد و به ترتيب ابتدا در آرد سفيد، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر سوخاري خوب بغلتانيد. فينگر فودها را در روغن داغ داغ سرخ کنيد و سپس روي دستمال آشپزخانه تميز بگذاريد تا روغن اضافي گرفته شود. توجه داشته باشيد که مقدار روغن کم نباشد چون در اين صورت فينگر فود خيلي روغن به خودش ميگيرد