ميز اردور/ سس سير رستوراني براي غذاي گوشتي
بيتوته/ سس سير، طعم دهنده اي لذيذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهي، سرو مي شود. اين سس، به روش هاي مختلفي تهيه مي شود که امروز تصميم داريم يکي از روش هاي تهيه آن را به شما آموزش بدهيم. چي لازم دارم: سير 2 بوته نمک 2 قاشق چايخوري آبليمو نصف پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان 1 پيمانه روغن زيتون 1 پيمانه چه جوري درست ميشه: براي طرز تهيه سس رستوراني ابتدا سيرها را پوست بگيريد و آن ها را خوب له کنيد. سپس آنها را در مخلوط کن بريزيد. نمک و آبليمو را به سير اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. همانطور که مخلوط کن روشن است، روغن را به تدريج اضافه کنيد تا سسي يکدست مانند سس مايونز، تهيه شود.