شيريني ها/ چگونه کيک گل سرخ و گلاب درست کنيم؟
آلامتو/ چي لازم دارم: تخم مرغ : 3 عدد شکر : 1 پيمانه شير : ½ پيمانه گلاب : ¼ پيمانه روغن مايع : ¾ پيمانه گل محمدي : ¼ پيمانه فندق خرد شده : ½ پيمانه آرد : 2/5 پيمانه بکينگ پودر : 1 قاشق سوپخوري چطور بپزم: ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنيد تا دانه هاي شکر حل شود.(حدود 3 يا 4 دقيقه) سپس روغن مايع را اضافه کنيد و گلاب و شير را در مراحل بعدي. آرد را به همراه بکينگ پودر الک کنيد و در دو سه مرحله به مايه کيک بيفزائيد. در آخر فندق هاي خرد را بريزيد و با قاشق آرام هم بزنيد. کف قالب را کاغذ کاهي بياندازيد و مايع کيک را در قالب بريزيد، در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه اجازه پخت دهيد. با توجه به اينکاه اين کيک کمي خشک است با يک گاناش شکلاتي ( سس شکلاتي ) سرو شود، بدين منظور مقدار 50 گرم شکلات تخته ايي و 50 گرم خامه را به روش بن ماري روي بخار کتري حل و آماده کنيد و سطح کيک را با آن بپوشانيد. بدليل اينکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصيه ميشود.