آش دوغ را با روش خانم مجري بپزيد
آخرين خبر/ صبا راد دستور پخت آش دوغ را در صفحهاش به اشتراک گذاشت. صبا راد نوشت: آش دوغ،غذايي اصيل و ايراني ست که در شهرهاي مختلف با دستور هاي غذايي متفاوت طبخ مي شه. واما آش دوغ با طرز تهيه صبا: مواد لازم: ۱۰۰گرم نخود ۵۰۰گرم سبزي آش چهار ليوان دوغ دو ليوان ماست يک ليوان برنج سير شش حبه،پياز يک عدد، نعناع خشک صد گرم گوشت چرخ کرده ادويه زردچوبه،فلفل سياه،نمک خوب! بدانيد و آگاه باشيد که نخود رو از شب قبل خيس مي کنيم و چند بار آبش رو عوض مي کنيم وبرنج رو هم همينطور يعني از شب قبل خيس مي کنيم. حالا برنج رو مي ذاريم با کمي آب به مدت نيم ساعت بپزه بعدش نخود رو که از قبل پختيم بهش اضافه مي کنيم اجازه مي ديم کمي برنج و نخود با هم بپزن بعد سبزي رو اضافه مي کنيم و به هيچ عنوان در قابلمه رو نمي بنديم چون رنگ سبزي ها تغيير مي کنه. اگر ديدين آب کم شده نگران نشين چون قراره ماست و دوغ رو که با هم ترکيب کردين به آش اضافه کنين دقت کردين موقعي که مي خواين دوغ رو اضافه کنين مدام هم بزنين که نبره. بعدش گوشت چرخ کرده رو که قلقلي درست کردين و تفت دادين به آش اضافه کنين و تعدادي رو براي تزيئن نگه دارين. خوب سير داغ،پياز داغ، نعناع داغ هم قراره فقط و فقط براي تزئين استفاده بشه در نسخه اورجينال البته اينارو نداره. درست کنين و نوش جان کنين و به ياد من باشين. مثل هميشه بگم که همين حالا جز به جز طرز تهيه رو در استوري ببينيد و بعدش براتون هايلايت مي کنم☺️من اينقدر مهربونم.