برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ذائقه ها/ سوپ گياهي با دستور ايتاليايي

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
ذائقه ها/ سوپ گياهي با دستور ايتاليايي
پارسه گرد/ مي‌توانيد مقداري نان‌تست را مربع‌ مربع کنيد و در کمي روغن‌زيتون و سير له‌شده در قابلمه روي حرارت بغلطانيد و روي سوپ را با جعفري و اين نان‌هاي هوس‌انگيز، ‌تزيين و سوپ‌تان را خوشمزه‌تر کنيد. اين سوپ در مدت 1 ساعت و 40 دقيقه آماده مي‌شود و براي سرو به تعدا د 2 تا 3 نفر مناسب است. چي لازم دارم: نخود ⅓ پيمانه گوجه فرنگي 4 عدد سيب زميني 2 عدد متوسط جو ½ پيمانه هويج 2 عدد متوسط ساقه بدون برگ کرفس 1 پيمانه کدو 2 پيمانه برگ کلم 1 پيمانه جعفري خرد‌شده 2 قاشق غذاخوري نمک، فلفل، ادويه به مقدار لازم روغن زيتون به مقدار لازم چطور بپزم: ابتدا برگ کلم را شسته و خرد مي‌کنيم، سپس کلم‌هاي خرد‌شده را در قابلمه ريخته و چند دقيقه با ادويه‌جات، بدون روغن روي اجاق، تفت مي‌دهيم و کنار مي‌گذاريم. نخود و جو را که از شب قبل خيس کرده‌ايم، به مدت 1 ساعت جداگانه با آب مي‌پزيم. سپس هويج، کرفس، کدو و سيب زميني نگيني‌شده را به همراه کلم تفت داده شده و آب گوجه‌فرنگي (مي‌توانيد گوجه‌فرنگي را رنده ريز کنيد) به نخود و جو اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم به مدت يک ساعت ديگر بپزد تا خوب جا بيفتد و در آخر جعفري‌هاي خرد‌شده را روي سوپ مي‌ريزيم و به همراه روغن‌زيتون سرو مي‌کنيم.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره