پارسه گرد/ ميتوانيد مقداري نانتست را مربع مربع کنيد و در کمي روغنزيتون و سير لهشده در قابلمه روي حرارت بغلطانيد و روي سوپ را با جعفري و اين نانهاي هوسانگيز، تزيين و سوپتان را خوشمزهتر کنيد. اين سوپ در مدت 1 ساعت و 40 دقيقه آماده ميشود و براي سرو به تعدا د 2 تا 3 نفر مناسب است.
چي لازم دارم:
نخود ⅓ پيمانه
گوجه فرنگي 4 عدد
سيب زميني 2 عدد متوسط
جو ½ پيمانه
هويج 2 عدد متوسط
ساقه بدون برگ کرفس 1 پيمانه
کدو 2 پيمانه
برگ کلم 1 پيمانه
جعفري خردشده 2 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، ادويه به مقدار لازم
روغن زيتون به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا برگ کلم را شسته و خرد ميکنيم، سپس کلمهاي خردشده را در قابلمه ريخته و چند دقيقه با ادويهجات، بدون روغن روي اجاق، تفت ميدهيم و کنار ميگذاريم.
نخود و جو را که از شب قبل خيس کردهايم، به مدت 1 ساعت جداگانه با آب ميپزيم.
سپس هويج، کرفس، کدو و سيب زميني نگينيشده را به همراه کلم تفت داده شده و آب گوجهفرنگي (ميتوانيد گوجهفرنگي را رنده ريز کنيد) به نخود و جو اضافه ميکنيم و ميگذاريم به مدت يک ساعت ديگر بپزد تا خوب جا بيفتد و در آخر جعفريهاي خردشده را روي سوپ ميريزيم و به همراه روغنزيتون سرو ميکنيم.
بازار