شام/ کوييتره؛ شام سبک گيلاني
خانواده سبز/ کوييتره از غذاهاي خوشمزه گيلاني است که ميتوان آن را به صورت سرد و با نان سنگک و پياز سرو کرد. اين غذا در اين شهر بسيار طرفدار دارد. چي لازم دارم: • کدو حلوايي نصف يک عدد • سير سه حبه • گردو 150 گرم • رب انار، رب گوجهفرنگي و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوري • نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و آب به ميزان لازم چطور بپزم: سير را له کرده با روغن سرخ ميکنيم. کدو حلوايي را با مقداري آب پخته، پوست گرفته و به صورت پوره در ميآوريم و در همان مخلوط سير و روغن ميريزيم. گردوي ساييده شده، رب انار، رب گوجهفرنگي، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه روي پوره کدو ريخته و به مدت دو ساعت با حرارت ملايم ميگذاريم تا بجوشد در انتها گلپر را ميريزيم تا غذا آماده شود