برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه‌ي سالاد تن ماهي؛ به سبک ايراني، ايتاليايي و فرانسوي

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه‌ي سالاد تن ماهي؛ به سبک ايراني، ايتاليايي و فرانسوي
افق کوروش/ سالاد تن ماهي يکي از خوشمزه‌ترين پيش غذا‌هاي مهماني و يک غذاي ساده و مقوي با ريشه فرنگي است. فرانسوي‌ها و ايتاليايي‌ها به سالاد تن ماهي با انواع مخلفات علاقه زيادي دارند و معمولا در وعده‌هاي مختلف آن را سرو مي‌کنند. طرز تهيه سالاد تن ماهي مجلسي و نکات مهم خوشمزه شدن سالاد تن ماهي را در اين مطلب بخوانيد. چي لازم دارم (براي ۴ تا ۶ نفر): تن ماهي: ۱ عدد (اگر مقدار ماهي را بيشتر مي‌پسنديد از يک تن ماهي بزرگ يا دو تن ماهي متوسط استفاده کنيد) سيب زميني متوسط: ۴ عدد ذرت کنسروي: ۱/۲ ليوان فرانسوي دسته‌دار خيارشور: ۱/۲ ليوان فرانسوي دسته‌دار پيازچه يا پياز قرمز نگيني خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري کلم قرمز خرد شده: به مقدار دلخواه کشمش: ۱ قاشق غذاخوري (اختياري) زيتون سياه يا سبز بدون هسته و خرد شده: به مقدار دلخواه لوبيا چيتي يا نخود پخته يا کنسروي: ۱/۳ ليوان فرانسوي دسته‌دار شويد ريز و ساطوري خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري سس مايونز: به مقدار دلخواه آبليمو: ۲ قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه: به مقدار دلخواه سس خردل: ½ قاشق غذاخوري روغن زيتون: ۱ قاشق غذاخوري چطور بپزم: واقعيت اين است که براي درست کردن انواع سالاد مقدار مواد لازم اختياري و بنا به سليقه و ذائقه شماست. اما براي اين‌که دست‌تان باشد که مقدار مواد براي مثلا ۴ نفر يا ۸ نفر چقدر هست ما به صورت حدودي مقدار مواد لازم را نوشتيم. براي درست کردن غذاي ساده و مقوي سالاد تن ماهي، ابتدا سيب زميني‌ها را بپزيد. تن ماهي را هم ۲۰ دقيقه بجوشانيد. سالاد تن ماهي را با ماکاروني فرمي هم درست مي‌کنند پس اگر از نظر رژيمي مشکلي نداريد مي‌توانيد مقداري ماکاروني هم بپزيد و آبکش کنيد و به مواد سالاد اضافه کنيد که در اين صورت سالاد تن ماهي ايتاليايي خواهيد داشت که ادويه‌اش فلفل پاپريکا است. برخي هم براي طرز تهيه سالاد تن ماهي که تبديل به سالاد تن ماهي فرانسوي مي‌شود مقداري کاهو هم پيشنهاد مي‌کنند که اتفاقا طعم سالاد را خوشمزه مي‌کنند، اما ترکيب آن با ماهي کمي سرد است و ممکن است باعث دل درد شود. علاوه بر اين سالاد تن ماهي فرانسوي هم سس خردل ديژون دارد و هم مقداري سير له شده به دلخواه و يک يا دو عدد تخم مرغ آب پز اسلايس شده، لوبيا سبز پخته و خرد شده و گوجه فرنگي گيلاسي بدون اضافه کردن سس مايونز. به هر حال براي سبک ايراني اين سالاد، بعد از اين‌که سيب زميني‌ها پخته شد آن‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنيد. روغن تن ماهي را دور بريزيد و تمام مواد را با هم مخلوط کنيد. سپس سس مايونز، سس خردل و روغن زيتون و آبليمو را هم اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. سالاد تن ماهي مجلسي را در ظرف مورد نظر سرو کنيد و روي سالاد را به مقداري شويد خرد شده و کمي جعفري تزيين کنيد.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره