لذت طبخ سوپ ليمو و گشنيز در قرنطينه
غذالند/ سوپ ليمو و گشنيز يکي از انواع سوپ هاي رژيمي و بسيار مقوي است که معمولاً توسط اکثر پزشکان براي دوره رژيم به افراد توصيه مي شود. اين سوپ خوشمزه و سالم با ترکيب سبزيجات تهيه شده و با دارا بودن انواع مواد معدني مغذي، نياز بدن را به تمام ويتامين ها و مواد ضروري لازمه تامين مي کند. به همين دليل اين سوپ هم به خاطر طعم و عطر لذيذ و خوشمزه اش و هم به خاطر مقوي و سالم بودن طرفداران بسياري دارد. سوپ ليمو و گشنيز نيز به خاطر دارا بودن ويتامين C دليل خوبي براي رفع سرماخوردگي و تسکين سرفه هاي بيماران مي باشد. در واقع اين سوپ عالي و خوشمزه يک غذاي غني از ويتامين ث مي باشد که باعث افزايش ايمني بدن و درمان بيماري ها خواهد شد. مي توانيد از اين سوپ هم به عنوان پيش غذاي خوشمزه و محبوب وعده هاي غذايي خود استفاده کنيد و هم به عنوان شام در وعده اصلي ميل کنيد. وجود انواع مواد مغذي و سالم در اين سوپ سبزيجات يک وعده اصلي و سبک براي شام محسوب خواهد شد. مواد لازم گشنيز خرد شده: نصف فنجان آب ليمو: ۱ قاشق غذاخوري کلم خرد شده: نصف فنجان هويج متوسط: ۱ عدد سير: ۲ حبه چيلي سبز: ۲ قاشق غذاخوري پياز متوسط: ۱ عدد روغن: ۲ قاشق غذاخوري استاک سبزيجات: ۲٫۵ فنجان آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوري نمک و زردچوبه: به ميزان لازم مراحل پخت مرحله 1 چيلي و سير را خرد کنيد و با کمي روغن در قابلمه تفت دهيد. مرحله 2 سپس پياز خرد شده را نيز به ظرف اضافه کنيد و سرخ کنيد. مرحله 3 کلم و هويج ها را نيز خرد کنيد و به مواد اضافه کنيد. مرحله 4 آرد ذرت را در يک ظرف جداگانه با کمي آب مخلوط کنيد. مرحله 5 سپس استاک سبزيجات، آب ليمو، ادويه جات و مخلوط آب و آرد را نيز به قابلمه اضافه و مواد را خوب مخلوط کنيد. مرحله 6 بعد از ۵ دقيقه گشنيز خرد شده را به ظرف اضافه کنيد و بعد از يک دقيقه حرارت خاموش کنيد.