برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پخت خمير جادويي همه کاره؛ از شيريني تا غذا

منبع
خراسان
بروزرسانی
پخت خمير جادويي همه کاره؛ از شيريني تا غذا
خراسان/ چي لازم دارم: آرد - ۳ ليوان خمير مايه - ۳ قاشق چاي خوري تخم مرغ - يک عدد شير يا آب - يک ليوان روغن - ۶ قاشق غذاخوري نمک - يک قاشق چاي خوري شکر - ۴ قاشق چاي خوري چطور بپزم: ۱- خمير مايه، شير ولرم (شير گرمي که دست را نسوزاند) و يک قاشق چاي خوري شکر را داخل کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد. سپس 5 تا 10 دقيقه کناري قرار دهيد تا خمير مايه عمل کند. ۲ - تخم مرغ، باقي مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه ديگري بريزيد و مخلوط کنيد تا يکدست شود، خمير مايه را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغي اضافه کنيد، کمي هم بزنيد تا مواد ترکيب شود سپس باقي مانده آرد را اضافه کنيد. ۳- پس از مخلوط کردن، مواد را با دست ترکيب کنيد تا خمير جمع شود. روي سطح کار آرد بپاشيد و خمير را روي آن 10 دقيقه ورز دهيد (مکرر روي سطح کار بکوبيد و باز کنيد)، آن‌قدر ورز دهيد تا خمير نرم و لطيفي به‌دست بيايد. ۴- داخل يک کاسه را چرب کنيد و خمير را داخل آن قرار دهيد. روي خمير را بپوشانيد و در جاي گرمي يک ساعت استراحت دهيد تا حجم خمير دو برابر شود، پس از آماده شدن پف خمير را با فشار دست بگيريد. ۵- اين خمير بسيار خوش دست و کار با آن بسيار راحت است، بافت و ماندگاري خوبي دارد و مي‌توانيد تا چند روز در يخچال و داخل کيسه فريزر بسته بندي و نگهداري کنيد. ۶- خمير بسيار ترد و سبک و مناسب براي انواع غذاهاست. حتي مي‌توانيد آن را در روغن سرخ کنيد. اين خمير جادويي خميري همه کاره است. مقدار آرد را زياد نکنيد واگر چسبندگي داشت مقدار کمي روغن اضافه کنيد و خوب ورز دهيد.مي توان اين خمير را براي تهيه پيتزا، انواع پيراشکي، اشترودل، نان صبحانه، انواع نان هاي شکم پر، نان شيرمال، نان هاي مغزدار و بسياري از غذاهاي خوشمزه استفاده کرد.براي نان هايي که مي‌خواهيد شيرين باشد، مي‌توانيد ميزان شکر را تا يک ليوان اضافه کنيد.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد