اطلاعات/
چي لازم دارم:
هويج ۲ـ۳ عدد
سيبزميني ۲ عدد کوچک
کلم بروکلي ۱ دسته
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
پودر نان ۲ پيمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن سرخ کردني به ميزان لازم
چطور بپزم:
همه سبزيجات به جز فلفل دلمه را خرد کرده و با آب و نمک بپزيد. سپس آنها را در غذاساز ريخته يا رنده کرده و با هم مخلوط کنيد.
فلفل دلمه را خام رنده کرده و همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. مخلوط را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف و يکدست کنيد.
سيني را ۲۰ دقيقه در فريزر بگذاريد تا مواد خنک و سفت شوند اما يخ نزنند. سپس با استفاده از يک چاقو يا قالب شيريني آن را به شکل دلخواه قالب بزنيد.
ناگتها را يکي يکي در تخممرغ هم زده و سپس در پودر نان فرو ببريد و در روغن داغ سرخ کنيد. همچنين ميتوانيد ناگتها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ـ۲۰ دقيقه بپزيد.
بازار