سوران/ اگر شما ھم از اون دسته افرادی ھستید که عاشق سیر ترشی ھستن اونم از نوع مدت دارش پیشنھاد میکنم این طرز تھیه رو حتما یاد بگیرید.
این سیر ترشی رو اھل فن ھم نمیتونن سن یابی کنن و محاله کسی زیر 3سال تعیین سنش کنه!
چی لازم دارم:
سس سویا به میزان لازم
سرکه خرما به میزان لازم
سرکه بالزامیک به میزان لازم
سیر به میزان لازم
شکر قھوه ای به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
برای تھیه این سیر ترشی اول مقدار سرکه رو مشخصکنید که چه قدر باید باشه چون ھرچی سرکه بالزامیک مصرف می کنید
به اندازه نصف شباید سرکه خرما استفاده بشه.
بھتره اول ظرفی که میخواید توش ترشی بریزید رو انتخاب کنید بعد سیر ھا رو اضافه کنید و روش سرکه بالزامیک بریزید و ھرچه قدر کافی بود نصفش سرکه خرما بریزید.البته اگه براتون اندازه گیری سخته که میدونم ھست(تجربه ثابت کرده)به ازای ھر 8ب وته سیر 1 قاشق غذاخوری شکر قھوه ای یا عسل بریزید توی سرکه بالزامیک.(سرکه خرما حذف بشه)
حالا سیر ھا رو فقط تمیز کنید ولی پوستش رو به ھیچ عنوان نکنید و ھمون طور کامل توی قابلمه بریزید و سرکه بالزامیک و 2تا3 قاشق سس سویا رو روش بریزید و بذاریدش روی گاز و شکر رو ھم اضافه کنید و بعد حرارت رو روشن کنید و 10تا15دقیه سیر رو بجوشونید ولی بیشتر نه!چون سیر له میشه.
حالا سیر رو داخل ظرف تمیز بریزید و ھمون سرکه ای که باھاش جوشیده رو داخل ظرف بذارید تا کاملا بیاد روی سیر حتما سرکه رو تست کنید و اگر شیرینی و شوریش کم بود اونو اندازه کنید.
حالا درب ظرف رو اول با یه نایلون ببندید و بعد با درش چفت کنید و 40روز در جای تاریک قرارش بدید و به نظر من اگه دیگه خیلی میخواید باحال بشه زیر خاک قرارشبدین(به یاد یانگوم!^_^)چون قدیمی ھا ھمیشه سرکه رو خاک میکردند!بعد از 40روز سیر ترشی 7ساله شما آمادست!


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید