برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ کيک بستني گردويي براي عيد فطر

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
شيريني ها/ کيک بستني گردويي براي عيد فطر
ايران کوک/ چي لازم دارم: بستني وانيلي يک ليتر گردو 1 پيمانه عسل يا شيره افرا 1/2 پيمانه کره 1 قاشق چايخوري مواد کراست بيسکوييت بيسکوييت پودر شده 2 پيمانه کره نرم شده 4 قاشق غذاخوري پودر دارچين 1/2 قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: سرو دسر در ميهماني ها و مجالس اين روزها حسابي طرفدار پيدا کرده که با انواع مواد خوشمزه مي شه دسر هاي خونگي و خوشمزه درست کرد. از دسر هاي پنيري و کرمي گرفته تا دسرهاي ميوه اي و ساده که هر کدومشون طرفداران زيادي دارن. در بين دسر هاي ساده مجلسي مي تونيم به کيک بستني اشاره کنيم که قطعا دوستداران بستني از خوردنش حسابي لذت مي برن. اصلا مگه کسي هست که بستني دوست نداشته باشه؟ کيک بستني (ice cream cake) انواع مختلف داره و مي شه با مواد و طعم دهنده هاي مختلف به راحتي نوعي از اون رو درست کرد. مثل کيک بستني ساده، کيک بستني بيسکويتي، شکلاتي، ميوه اي و… کيک بستني گردويي که امروز قصد دارم بهتون آموزش بدم يکي از خوشمزه ترين و دلچسب ترين دسرهاييه که ميشه با کمترين و ساده ترين مواد درست کرد. هميشه بچه ها از همکاري در زمينه پخت و پز و تهيه کيک و دسر لذت مي برن پس ميشه تهيه کيک بستني رو براي خودتون و بچه ها تبديل به يک سرگرمي دلنشين کنيد تا لذتش چندبرابر بشه. پس در ادامه روش تهيه کيک بستني گردويي مجلسي رو با هم مي خونيم و اميدوارم از آموزش اين دسر فوق العاده لذت ببريد. مرحله اول: براي تهيه کراست يا پايه اين دسر تابستاني بايد بيسکويت، دارچين، کره نرم شده را داخل ميکسر بريزيد و آن را مخلوط کنيد تا يکدست شود.(اگر دوست داريد کراست کمي پف کند 1/4 قاشق چايخوري بيکينگ پودر اضافه کنيد) مرحله دوم: ديواره و کف يک قالب کمربندي 23 سانتي را با مقداري روغن چرب کنيد. 1/4 از مواد آماده شده را برداريد و باقي مواد کراست بيسکوييت را داخل قالب بريزيد و با دست يا قاشق فشار دهيد تا منسجم شود. مرحله سوم: قالب کراست کيک بستني را به مدت ده دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد تا پايه دسر بپزد. و بعد اجازه دهيد خنک شود. مرحله چهارم: در اين مرحله تا پخته شدن بيسکويت مي توان گردو عسلي را تهيه کرد. کره را در تابه بريزيد تا ذوب شود و بعد گردو را بيافزاييد. پس از تفت دادن گردو عسل يا شيره افرا را اضافه کنيد و مواد را خوب هم بزنيد تا گردوها به خوبي با شهد مخلوط شوند. اجازه دهيد گردو خنک شود. مرحله پنجم: 1/4 از بيسکويت کنار گذاشته شده و 2/3 از گردو را همراه بستني در ميکسر بريزيذ تا زماني که مواد به خوبي مخلوط شود. دقت کنيد نبايد مواد شل و روان باشد در حدي که مخلوط شود کافي است. مرحله ششم: بستني گردويي را در قالب روي کراست بيسکوييت سرد شده بريزيد و روي آن را صاف کنيد و به مدت دو ساعت در فريزر قرار دهيد تا کيک بستني گردويي کاملا آماده شود. مرحله هفتم: براي خارج کردن دسر از قالب ديواره ها را به وسيله چاقويي نازک و مرطوبي جدا کنيد و بعد کمربند قالب را به آرامي باز کنيد تا به خوبي از دسر جدا شود و در عين حال به ظاهر آن آسيب وارد نشود. دسر را با مقداري گردو و بيسکويت يا هر ماده تزييني ديگر مي توان تزيين کرد. نکات کليدي تهيه کيک بستني گردويي – کيک بستني گردويي را مي توان با انواع مواد طعم دهنده مانند ادويه ها و اسانس ها و يا حتي ميوه هاي طبيعي طعم دار کرد. – مي توان کمي شکلات تخته اي همراه بستني در ميکسر ريخت تا دسر خوشمزه تري داشته باشيد. – سس کارامل يکي از مناسب ترين سس ها براي سرو در کنار اين دسر بستني است پس مي توانيد کمي سس کارامل تهيه کنيد و روي دسر بريزيد. – شيره افرا را مي توان از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه کرد. – به جاي شيره افرا ميتوانيد از شيره طلايي هم استفاده کنيد.
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره