برترين ها/ اين همبرگر هيچ نوع گوشتي در خود ندارد و با سبزيجات و لوبيا تهيه ميشود. بنابراين، اگر گياهخوار هستيد، اين دستور غذايي ميتواند گزينه خوبي براي يک وعده ناهار يا شام باشد.
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهيه: 35 دقيقه
• زمان سرد شدن: يک ساعت
• زمان پخت: 10 دقيقه
چي لازم دارم:
• 425 گرم لوبيا سياه پخته و آبکش شده
• نصف پيمانه ذرت پخته شده
• يک پيمانه چيپس ذرت خرد شده
• نصف پيمانه برنج قهوهاي
• ¼ پيمانه پياز قرمز خرد شده
• ¼ پيمانه سالسا
• نصف قاشق چايخوري فلفل هالوپينو خرد شده
• نصف قاشق چايخوري پودر زيره سبز
• يک حبه سير رنده شده
• يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
• کلم سبز خرد شده
• 4 عدد نان همبرگر
• سالسا
• خامه ترش / پنير سفيد و آووکادو تازه
چطور بپزم:
1. در يک کاسه متوسط، نيمي از لوبيا را با دستگاه پورهکن يا در غذاساز پوره و له کنيد. بقيه لوبيا، چيپس ذرت، ذرت، برنج، پياز، ¼ پيمانه سالسا، فلفل هالوپينو، پودر زيره سبز و سير را اضافه کنيد و هم بزنيد.
2. مواد را در دست گلوله کنيد و کمي فشار دهيد تا سطح آنها صاف شود. سپس آنها را درون سيني بچينيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملا خودشان را بگيرند.
3. دو طرف برگرها را با روغن زيتون چرب کنيد. در يک تابه بزرگ، روي حرارت ملايم کمي روغن بريزيد و برگرها را به مدت 10 دقيقه سرخ کنيد. در اين فاصله آنها را برگردانيد تا هر دو طرف به طور يکدست طلايي شوند.
4. کمي کلم ريز شده را درون نانهاي همبرگر بگذاريد. برگرها را روي کلم قرار دهيد و با خامه ترش، گشنيز تازه، پنير و آووکادو اين ساندويچها را سرو کنيد.
ارزش غذايي:
• کالري: 362
• چربي: 17 گرم
• کلسترول: 6 ميليگرم
• سديم: 600 ميليگرم
• کربوهيدرات: 46 گرم
• فيبر: 9 گرم
• قند: 3 گرم
• پروتئين: 14 گرم
بازار