ايرنا/ کافي است دست به کار شويد و در خانه مرباي بهارنارنج درست کنيد؛ بدون شک عطر و بويي که در خانه راه ميافتد آنقدر حالتان را خوب ميکند که در اين روزهاي خانهنشيني يک سفر خيالي به شيراز خواهيد داشت.
مواد لازم:
گل بهارنارنج: ۱ کيلوگرم
شکر: ۱ کيلوگرم
آب ليموترش: ۲ قاشق سوپخوري
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. با توجه به اينکه بهار نارنج داراي طعم و مزه تلخي است، براي تهيه مربا بهارنارنج، ابتدا بايد با جوشاندن پي در پي، تلخي آن را از بين ببريد. پس ابتدا شکوفههاي بهار نارنج را در مقداري آب ريخته و بگذاريد نيم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدي آبکش کنيد و روي آن آب سرد بريزيد اين کار را دو تا سه بار تکرار کنيد و بعد آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خيس کنيد.
۲. در اين فاصله نيز آب آنها را يکي دو بار عوض کنيد. به اين ترتيب، تلخي بهار نارنج کاملاً گرفته ميشود. اگر باز هم تلخ بود جوشاندن آن را تکرار کنيد و سپس شکر را همراه ۳ پيمانه آب در قابلمهاي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا در اثر جوشيدن، شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا مربا قوام آيد.
بازار