نماد آخرین خبر

شيريني ها/ رولت خرما بخوريد تا انرژي به بدنتان برگردد

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
شيريني ها/ رولت خرما بخوريد تا انرژي به بدنتان برگردد
ايران کوک/ چي لازم دارم: براي خمير: آرد سفيد 4 پيمانه روغن آفتابگردان 1/2 پيمانه شکر 1 قاشق غذاخوري پودر هل 1/2 قاشق چايخوري نمک نوک قاشق چايخوري آب گرم 3/4 پيمانه کنجد 1/4 پيمانه تخم مرغ 1 عدد براي عمل آوردن مخمر: خميرمايه خشک 1 قاشق غذاخوري آب گرم 6 قاشق غذاخوري شکر 1 قاشق چايخوري براي مواد داخل رول: خرما 500 گرم کره نرم شده 4 قاشق غذاخوري روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوري پودر هل 1 قاشق چايخوري چطور بپزم: رول خرما نوعي کلوچه خرمايي رول شده است که به تکه‌هاي کوچک تقسيم شده و براي مصرف به عنوان عصرانه با چاي حرف ندارد. رول خرما را مي‌توانيد به عنوان صبحانه هم با شير يا قهوه نوش جان کنيد. به طور خلاصه اول بايد مخمر را بگذاريد تا عمل بيايد و بعد با آن خمير کلوچه را تهيه کنيد. پس از آن مخلوطي از خرماي بدون هسته تهيه مي‌شود که بعداً در خمير پيچيده و رول خواهد شد. رول خرما بعد از ۱۵ دقيقه پخته شدن آماده مي‌شود. اولين کاري که بايد انجام دهيد عمل آوردن مخمر است. براي اين کار، خميرمايه را در کاسه کوچکي همراه با ۱ قاشق چايخوري شکر در ۶ قاشق غذاخوري آب گرم (نه داغ) حل کنيد. بگذاريد ۱۰–۱۵ دقيقه به همان حال بماند. بعد از اين مدت سطح مايع کف خواهد کرد و حباب‌هايي ظاهر خواهد شد که نشان مي‌دهد مخمر شما تازه است و تاريخ مصرف آن نگذشته. در يک کاسه بزرگ شيشه‌اي يا سراميکي، آرد، نمک و پودر هل را با هم مخلوط کنيد. روغن آفتابگردان را کمي گرم کنيد و روي مخلوط آرد بريزيد. بعد از آن ۳/۴ پيمانه آب گرم را بريزيد و در آخر هم مخمر عمل آمده را اضافه کنيد. حال خوب مواد را با دست ورز بدهيد تا خمير نرم و فرم‌پذيري بدست بيايد. روي کاسه را بپوشانيد و آن را به مدت ۱ ساعت و نيم کنار بگذاريد تا ور بيايد. براي تهيه مواد داخل رول، اول هسته خرماها را جدا کنيد. آنها را خرد کنيد و در کاسه‌اي بريزيد. پودر هل، روغن و کره را اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد را داخل غذاساز بريزيد و ميکس کنيد تا به شکل خمير در بيايند (ممکن است لازم شود اين کار را در چند مرحله انجام دهيد). خمير خرمايي را به ۱۰ قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر قسمت را به شکل يک لوله دراز ۲۰ سانتي فرم بدهيد. روي لوله‌هاي خرمايي را با دستمال حوله‌اي بپوشانيد و تا آماده شدن خمير کنار بگذاريد. فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود. کف يک سيني فر بزرگ هم کاغذ روغني بکشيد و آن را کنار بگذاريد. وقتي حجم خمير حدوداً دو برابر شد آن را به ۱۰ قسمت تقريباً مساوي تقسيم کنيد. روي هر تکه خمير کمي آرد بپاشيد و آن را با وردنه به شکل مستطيل درازي به طول حدوداً ۲۲ سانت پهن کنيد. وسط هر مستطيل خميري يکي از لوله‌هاي خرمايي را قرار دهيد و خمير را دور آن رول کنيد. لبه خمير را روي لايه زيري فشار دهيد تا رول بسته شود. رول را روي سطح آردپاشي شده کمي قل بدهيد تا سطحش صاف شود. هر رول دراز را برش بزنيد و به ۷–۸ قسمت مساوي تقسيم کنيد. تخم مرغ را در کاسه کوچکي هم بزنيد و روي رول‌ها بماليد. سپس رويشان کنجد بپاشيد و آنها را روي سيني فر آماده شده بچينيد. رول‌هاي خرمايي را ۱۲–۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا طلايي رنگ شوند.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره