صبحانه/ املت هندي را با سبزيجات ميل کنيد
برترين ها/ مدت زمان آمادهسازي: ۱۰ دقيقه مدت زمان پخت: ۹ دقيقه ابتدا يک عدد پياز بزرگ را خلالي کنيد و آن را در يک قاشق غذاخوري روغن به مدت ۳ دقيقه تفت دهيد. يک شاخه کوچک تره فرنگي را باريک برش بزنيد و همراه زردچوبه و فلفل قرمز به پياز اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا يکدست سرخ شود. يک عددکدو سبز را خلالي ريز برش دهيد و به تابه بيفزاييد. بعد از ۵ دقيقه تخم مرغها را در يک پياله کوچک تک تک بشکنيد و با فاصله روي مواد بريزيد تا موقع سرو تخم مرغها به هم نريزند. مقداري فلفل سياه و قرمز هم روي تخم مرغها بپاشيد. در نهايت درب تابه را بگذاريد تا تخم مرغها بپزند.