آخرين خبر/
مواد لازم:
آرد: به مقدار لازم (حدود ۶۵۰ گرم)
شير: ۱/۲ ليوان
ماست: ۱/۲ ليوان
روغن مايع: ۱/۴ ليوان
شکر: ۱/۴ ليوان
مايه خمير: ۱ قاشق غذاخوري
کنجد: ۱ قاشق مرباخوري
زردچوبه: ۱ قاشق چايخوري
نمک: ۱/۲ قاشق چايخوري
وانيل: نوک قاشق چايخوري
تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهيه:
شير، ماست، روغن مايع، شکر و تخم مرغ ها را توي قابلمه روي حرارت ملايم با هم مخلوط مي کنيم تا شکر حل شود و مواد ولرم شوند.
مخلوط ولرم داخل ظرف بزرگتر ريخته کنجد، زردچوبه، نمک، وانيل و مايه خمير را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم، آرد کم کم اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم تا خمير يکدستي درست بشه.
روي خمير پوشانده و حدود دو ساعت در جاي گرم قرار مي دهيم.
بعد از گرفتن پف خمير، چونه هاي کوچک از خمير جدا کرده و با وردنه خمير پهن مي کنيم و چند سوراخ روي خمير ايجاد مي کنيم.
دو طرف خمير داخل روغن داغ سرخ مي کنيم و روي گولاچ ها را پودرقند مي ريزيم.
نوش جان 😄😍
نکات:
اندازه گولاچ ها به سليقه شما بستگي داره ولي ضخامت خمير گولاچ تقريبا ۲ ميليمتر هست.
حتما موقع سرخ کردن خمير، روي آن را سوراخ کنيد وگرنه خمير داخل روغن خيلي پف مي کنه و طرف ديگه خمير به خوبي سرخ نميشه.
موقع برداشتن چونه از خمير، حتما روي باقيمانده خمير بپوشانيد تا خمير خشک نشه.
ابتدا روغن داغ کنيد، بعد شعله را کم کنيد و گولاچ ها را سرخ کنيد.
پودرقند بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامي که گرم هست اضافه کنيد.
براي تزئين گولاچ از پودرپسته هم مي توانيد استفاده کنيد.
منبع صفحه zahra.afrazeh
بازار