آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد: به مقدار لازم (حدود ۶۵۰ گرم)
شیر: ۱/۲ لیوان
ماست: ۱/۲ لیوان
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
شکر: ۱/۴ لیوان
مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
کنجد: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه:

شیر، ماست، روغن مایع، شکر و تخم مرغ ها را توی قابلمه روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شود و مواد ولرم شوند.
مخلوط ولرم داخل ظرف بزرگتر ریخته کنجد، زردچوبه، نمک، وانیل و مایه خمیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم، آرد کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه.
روی خمیر پوشانده و حدود دو ساعت در جای گرم قرار می دهیم.
بعد از گرفتن پف خمیر، چونه های کوچک از خمیر جدا کرده و با وردنه خمیر پهن می کنیم و چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.
دو طرف خمیر داخل روغن داغ سرخ می کنیم و روی گولاچ ها را پودرقند می ریزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
اندازه گولاچ ها به سلیقه شما بستگی داره ولی ضخامت خمیر گولاچ تقریبا ۲ میلیمتر هست.
حتما موقع سرخ کردن خمیر، روی آن را سوراخ کنید وگرنه خمیر داخل روغن خیلی پف می کنه و طرف دیگه خمیر به خوبی سرخ نمیشه.
موقع برداشتن چونه از خمیر، حتما روی باقیمانده خمیر بپوشانید تا خمیر خشک نشه.
ابتدا روغن داغ کنید، بعد شعله را کم کنید و گولاچ ها را سرخ کنید.
پودرقند بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامی که گرم هست اضافه کنید.
برای تزئین گولاچ از پودرپسته هم می توانید استفاده کنید.
منبع صفحه zahra.afrazeh