با آموزش عصرانه سنتي گولاج آشنا شويد
آخرين خبر/ مواد لازم: آرد: به مقدار لازم (حدود ۶۵۰ گرم) شير: ۱/۲ ليوان ماست: ۱/۲ ليوان روغن مايع: ۱/۴ ليوان شکر: ۱/۴ ليوان مايه خمير: ۱ قاشق غذاخوري کنجد: ۱ قاشق مرباخوري زردچوبه: ۱ قاشق چايخوري نمک: ۱/۲ قاشق چايخوري وانيل: نوک قاشق چايخوري تخم مرغ: ۲ عدد طرز تهيه: شير، ماست، روغن مايع، شکر و تخم مرغ ها را توي قابلمه روي حرارت ملايم با هم مخلوط مي کنيم تا شکر حل شود و مواد ولرم شوند. مخلوط ولرم داخل ظرف بزرگتر ريخته کنجد، زردچوبه، نمک، وانيل و مايه خمير را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم، آرد کم کم اضافه مي کنيم و ورز مي دهيم تا خمير يکدستي درست بشه. روي خمير پوشانده و حدود دو ساعت در جاي گرم قرار مي دهيم. بعد از گرفتن پف خمير، چونه هاي کوچک از خمير جدا کرده و با وردنه خمير پهن مي کنيم و چند سوراخ روي خمير ايجاد مي کنيم. دو طرف خمير داخل روغن داغ سرخ مي کنيم و روي گولاچ ها را پودرقند مي ريزيم. نوش جان 😄😍 نکات: اندازه گولاچ ها به سليقه شما بستگي داره ولي ضخامت خمير گولاچ تقريبا ۲ ميليمتر هست. حتما موقع سرخ کردن خمير، روي آن را سوراخ کنيد وگرنه خمير داخل روغن خيلي پف مي کنه و طرف ديگه خمير به خوبي سرخ نميشه. موقع برداشتن چونه از خمير، حتما روي باقيمانده خمير بپوشانيد تا خمير خشک نشه. ابتدا روغن داغ کنيد، بعد شعله را کم کنيد و گولاچ ها را سرخ کنيد. پودرقند بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامي که گرم هست اضافه کنيد. براي تزئين گولاچ از پودرپسته هم مي توانيد استفاده کنيد. منبع صفحه zahra.afrazeh