لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد!http://akhr.ir/6405987
۳.۹K
۰
مجله قرمز/ اگر شما هر روزي از هفته يا هر فصلي از سال سراغ يخچال من برويد، قطعا يک شيشه ترشي پياز را پيدا خواهيد کرد. اين ترشي درخشان با تن رنگ جواهري يک مزه تند خوشمزه را براي غذاهاي بي شماري ارائه ميدهد و همزمان يک رنگ دوست داشتني به آنها اضافه ميکند که آب دهان را راه مياندازد. درست کردن آن فقط ۱۰ دقيقه طول ميکشد و ميتوان هفتهها آن را در يخچال نگهداري کرد. از يک ترشي بيشتر از اين چيزي ميخواهيد؟
استفادههاي زيادي ميتوان از ترشي پياز کرد. ميتوانيد آن را داخل ساندويچ، بخصوص ساندويچ گوشت بريزيد يا به عنوان يک چاشني روي تاکوها، خوراکهاي لوبيا و سالادهاي پر از مايونز مثل سيب زميني يا سالاد تخم مرغ استفاده کنيد يا آنها را به درون سالادهاي کاهو، سالاد غلات و سالادهايي با سبزي سفت مثل کيل بريزيد. رنگ صورتي روشن آنها، بافت ترد و عطر و طعم تند آنها تقريبا با هر غذايي سازگار ميشود. همچنين براي سرو همراه با ساندويچ و بوفههاي سالاد در مهمانيها مناسب هستند.
پياز
من دوست دارم پياز را به صورت حلقهاي خرد کنم چون پيدا کردن حلقههاي در هم پيچيده با استفاده از قاشق از توي شيشه راحتتر است و من دوست دارم از پشت شيشه نگاهشان کنم. اگر ترجيح ميدهيد که حلقهها کوچکتر باشند، ميتوانيد پيازها را نصف کرده، سپس آنها را با برشهاي نازک يا به ضخامت ½ اينچ برش بزنيد. اما من دوست دارم يک کم متفاوت باشند و آنها را نازک تر از ¼ اينچ، برش ميزنم.
من فقط از پيازهاي قرمز براي ترشي پياز استفاده ميکنم، اما پيازهاي زرد يا سفيد را هم ميتوان استفاده کرد. البته شما آن رنگ صورتي دوست داشتني را بدست نخواهيد آورد اما آن يک عامل تعيين کننده نيست، پس آن را هم امتحان کنيد. حواستان باشد که از پياز سفت بدون لکه و نرمي استفاده کنيد.
سرکه
من معمولا از سرکه بي رنگ همچون سرکه برنج يا سرکه سفيد انگور استفاده ميکنم. اگر هم اتفاق بيفتد که از سرکه سيب استفاده کنم، آن هم خوب خواهد بود. از سرکههاي سفيد صنعتي که در گالن هاي بزرگ هستند استفاده نکنيد، چون بسيار مضر هستند.
شکر
شکر تعادل خوبي با شوري نمک ايجاد خواهدکرد، اما اگر از شکر اجتناب ميکنيد، ميتوانيد آن را استفاده نکنيد. عسل يا هر جايگزين ديگري براي شکر ممکن است همين کار را بکند، اما مقداري کمتر از آن را براي اطمينان خاطر استفاده کنيد.
طعم دهندهها
در ابتداييترين نوع ترشي پياز، خيلي ساده پيازهاي ورقه شده که با مخلوطي از نمک و شکر پوشيده شدهاند، درون سرکه خيسانده ميشوند. اضافه کردن ادويهها و سفارشي کردن مخلوط براي هماهنگ شدن با غذا، بسيار جالب است. در دستورالعمل زير من از ترکيب مورد علاقه خودم از طعمدهندهها استفاده کردم که شامل سير تازه و فلفل قرمز تند براي اضافه کردن طعم بيشتر است. شما ميتوانيد آنها را استفاده نکنيد و يا گزينههاي ديگري همچون برگ بو را اضافه کنيد. گياهاني مانند رزماري يا مرزنگوش، پوست پرتقال ؛ يا ميخک را استفاده کنيد. ادويههاي آسيايي مانند باديان ختايي، دارچين، فلفل سيچوان و زنجبيل تازه نيز مي تواند براي يک ترشي همراه با برنج سرخ شده يا ديگر غذاهاي آسيايي استفاده شوند.
ذخيره سازي
با گذشت زمان، پياز در نهايت به يک رنگ صورتي روشن تغيير خواهد کرد. حواستان باشد که پياز ترشي را در يک ظرف شيشهاي يا سراميک ذخيره کنيد. اکثر فلزات با سرکه واکنش نشان ميدهند و پلاستيک هم طعمها را به خود جذب ميکند. من دوست دارم از يک ظرف شيشهاي خوب استفاده کنم، بنابراين ميتوانم ترشي پياز را از يخچال بردارم و آن را بدون هيچ مشکلي روي ميز بچرخانم.
مواد لازم:
۱ عدد پياز متوسط حدود ۱۵۰ گرم
½ قاشق چايخوري شکر
½ قاشق چايخوري نمک
¾ فنجان سرکه برنج، سرکه سفيد يا سرکه سيب
طعم دهندهها (اختياري) :
۱ حبه کوچک سير، نصف شده
۵ عدد فلفل سياه
۵ عدد فلفل شيرين
۳ شاخه کوچک آويشن
۱ عدد چيلي خشک کوچک
وسايل
کتري آب جوش
چاقو و تخته برش
آبکش
دستورالعمل:
برش پياز : ۲ يا سه فنجان آب را در کتري به جوش آوريد. پياز را پوست گرفته و به برشهايي با قطر تقريبا ¼ اينچ خرد کنيد. سير را پوست کنده و دو نيم کنيد.
برش دادن پياز براي ترشي پياز سريع
حل کردن شکر و نمک : در ظرفي که براي استفاده به عنوان ظرف نگهدارنده ترشي انتخاب کردهايد، نمک، شکر، سرکه و طعم دهندهها را بريزيد. بهم بزنيد تا حل شوند.
مخلوط کردن شکر و نمک و سرکه و چاشني ترشي پياز
آبکش کردن پياز : پياز را در آبکش بگذاريد و آبکش را درون سينک قرار دهيد. به آرامي آب جوش را روي پيازها بريزيد و اجازه دهيد آب آن تخليه شود.
ريختن آب جوش روي پياز تا نرم شود
ريختن پياز در شيشه : پيازها را داخل شيشه بريزيد و به خوبي هم بزنيد تا طعم دهندهها به طور مساوي توزيع شوند.
ريختن پياز در ظرف ترشي پياز
ذخيره : پيازها در عرض ۳۰ دقيقه آماده خواهند بود، اما بعد از چند ساعت مزه بهتري خواهند داشت. در يخچال نگهداري کنيد. آنها را ميتوان براي چند هفته در يخچال نگهداري کرد، اما در هفته اول از هميشه بهتر هستند.
منبع : thekitchn.com