ستاره/ طرز تهیه شربت سیب با سیب پخته
مواد لازم

سیب سبز یا زرد ۲ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۲ لیتر
چوب دارچین ۲ عدد
میخک ۵ عدد
رنده‌ی پوست سیب ۲ عدد
زمان لازم برای تهیه شربت سیب ۱ ساعت
دستور تهیه
رنده‌ی پوست سیب را با شکر در یک ظرف بریزید و خوب آن را مخلوط کنید و ورز دهید.
سیب‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید، هسته‌ی آن را بگیرید و آن‌ها را درون ظرف شکر بیندازید.
آب، پودر دارچین، میخک را نیز به ظرف بیفزایید و آن را روی شعله بگذارید تا به جوش آید. می‌توانید چند برگ ریحان تازه نیز برای خوش عطر و طعم شدن شربت اضافه کنید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید تا آرام آرام قل بخورد و سیب‌ها کاملا نرم شوند.
سپس حرارت را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شد شربت را از صافی رد کنید و آن را در یخچال بگذارید.
هر زمان که بخواهید می‌توانید کمی از این شربت را درون یک لیوان آب خنک بریزید و نوش جان کنید.