ستاره/
طرز تهيه شربت سيب با سيب پخته
مواد لازم
سيب سبز يا زرد ۲ کيلوگرم
شکر ۱ کيلوگرم
آب ۲ ليتر
چوب دارچين ۲ عدد
ميخک ۵ عدد
رندهي پوست سيب ۲ عدد
زمان لازم براي تهيه شربت سيب ۱ ساعت
دستور تهيه
رندهي پوست سيب را با شکر در يک ظرف بريزيد و خوب آن را مخلوط کنيد و ورز دهيد.
سيبها را به ۴ قسمت تقسيم کنيد، هستهي آن را بگيريد و آنها را درون ظرف شکر بيندازيد.
آب، پودر دارچين، ميخک را نيز به ظرف بيفزاييد و آن را روي شعله بگذاريد تا به جوش آيد. ميتوانيد چند برگ ريحان تازه نيز براي خوش عطر و طعم شدن شربت اضافه کنيد.
وقتي شروع به جوشيدن کرد حرارت را کم کنيد تا آرام آرام قل بخورد و سيبها کاملا نرم شوند.
سپس حرارت را خاموش کنيد و پس از اينکه کمي خنک شد شربت را از صافي رد کنيد و آن را در يخچال بگذاريد.
هر زمان که بخواهيد ميتوانيد کمي از اين شربت را درون يک ليوان آب خنک بريزيد و نوش جان کنيد.
بازار