صبحانه/ طرز تهيه “پنکيک” ساده خانگي مرحله به مرحله
نمناک/ پنکيک يکي از شيريني هاي خيلي محبوب در دنيا مي باشد که در دسته کيک ها طبقه بندي مي شود که هم به عنوان ميان وعده و هم دسر استفاده مي شود و مي توان آن را در وعده صبحانه استفاده کرد. پنکيک داراي طرز تهيه هاي گوناگوني چه در ايران و چه در جاي جاي دنيا مي باشد .ما در نمناک تلاش کرديم بهترين و متداول ترين طرز تهيه پنکيک را ارائه دهيم با ما همراه باشيد. مواد لازم تهيه پنکيک : شکر يک قاشق غذاخوري نمک يک قاشق چاي خوري وانيل يک قاشق چاي خوري بکينگ پودر يک قاشق چاي خوري روغن مايع يک قاشق غذاخوري تخم مرغ يک عدد شير يک ليوان آرد يک و نيم پيمانه طرز تهيه پنکيک ساده: براي تهيه پنکيک ابتدا يک ظرف مناسب مانند تصوير زير انتخاب کنيد و سپس تخم مرغ را درون آن بريزيد. پنکيک خانگي سپس شکر، وانيل، نمک و شير را به ترتيب به آن اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد. نکته :براي اينکه پنکيک مزه بهتري داشته باشد مي توانيد به جاي يک ليوان شير از نصف ليوان شير و نصف ليوان آب پرتقال استفاده کنيد. پنکيک حرفه اي وقتي مواد اوليه شکل يکنواختي به خود گرفت آرد را به مانند شکل زير از صافي عبور دهيد دليل استفاده از صافي اين است که باعث مي شود آرد موقع عبور از صافي باز شود و اين کار کمک مي کند تا مواد زودتر به يکنواختي برسد،سپس بکينگ پودر را روي آرد بريزيد. مرحله به مرحله پنکيک بعد از اضافه کردن آرد خوب مواد را باهم مخلوط کنيد تا به شکل يکنواختي برسند و سپس بعد از اينکه مواد شکل خود را گرفت روغن مايع را اضافه کنيد. آموزش پنکيک هنگام مخلوط کردن مواد بايد به غلظت مايه توجه کنيم که مهمترين نکته طرز تهيه پنکيک است و وقتي به غلظت مناسب رسيديم بايد مايه را 10دقيقه در دماي محيط نگهداريم تا بکينگ پودر تاثير خود را روي مايه بگذارد و سپس شعله گاز را در دماي مناسب مي گذاريم و تابه مناسب رو روي آن قرار مي دهيم و وقتي تابه گرم شد به اندازه يک ملاقه به وسط تابه مايه مي ريزيم و منتظر مي مانيم تا يک طرف پنکيک پخته شود پنکيک ساده و زماني که مانند تصوير پايين حباب هايي روي پنکيک شکل گرفت زمان آن است که پنکيک را برگردانيد تا قسمت ديگر آن نيز پخته شود. و اين کار را به تعدادي که براي آن مايه پنکيک درست کرده ايد انجام دهيد و در آخر براي تزيين آن شکل هاي مختلفي وجود دارد که در زير دو مدل از آن را توضيح داده ايم. تزيين پنکيک : براي تزيين پنکيک مي توان از خامه و توت فرنگي و پودر شکلات استفاده کرد به طوري که به مانند تصوير زير در بين لايه هاي پنکيک از خامه استفاده کنيد و با توت فرنگي و پودر شکلات تزيين نماييد. در تزيين دوم از کره و عسل و شکلات آب شده استفاده شده است و شما مي تواند از پودر قهوه و خيلي چيزهايي که علاقه داريد براي تزيين آن استفاده کنيد. نکات مهم تهيه پنکيک : 1.غلظت مايه پنکيک بايد طوري باشد که وقتي با ملاقه مقداري از مايه را برداشته و در ارتفاع 20 ساتيمتري از ظرف شروع به ريختن آن داخل ظرف ميکنيم حالت کشساني خود را حفظ کند و به اصطلاح مايه بريده بريده نشود. 2.حرارت شعله گاز در ميزان کيفيت پنکيک شما تاثير گذار است و براي اينکه به ميزان شعله مورد نظر دست پيدا کنيد ابتدا چند نمونه پنکيک خيلي کوچک را تست بگيريد تا ميزان شعله را پيدا کنيد ولي به طور کلي بايد شعله ملايم رو به کم باشد. 3.تابه اي که براي تهيه پنکيک استفاده مي کنيد بايد کفي ضخيمي داشته باشد تا از حرارت زياد به پنکيک جلوگيري کند. 4.استفاده از شير در پنکيک اختياري است و شما اگر مزه شير را دوست نداشتيد مي توانيد به جاي آن از يک ليوان آب استفاده کنيد ولي توصيه مي شود که از شير استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکيک مي شود و هم بافت پنکيک را نرم مي کند و از خشک شدن سريع آن جلوگيري مي کند. نکات تکميلي در مورد پنکيک پنکيک جزو کيک و شيريني > پاي و تارت ميباشد زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15دقيقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقيقه ميباشد . پنکيک را مي توانيد در وعده صبحانه - سرو کنيد . توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 2 نفر مناسب ميباشد .