نمناک/ اکثر ما توي زندگيمون حداقل يک بار تلاش کرديم که کباب کوبيده خانگي درست کنيم ولي بيشتر مواقع نميتونيم اون کبابي که مد نظرمون هست رو تهيه کنيم و گاهي پيش مياد کباب روي آتيش بريزه يا خيلي سفت بشه بنابراين در اين مطلب تلاش کرديم تمام نکاتي که براي کباب زدن لازم است را آموزش دهيم.
نکات مهم کباب زدن :
بهترين گوشت براي تهيه کباب کوبيده ، استفاده از گوشت سردست و گردن به همراه مقداري هم دنبه است که بايد با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزه اي درست شود.
قبل از اينکه مواد کباب را روي سيخ بکشيد بهتر است سيخ ها را از قبل چند دقيقه اي داخل يخچال يا فريزر قرار دهيد تا سرد شوند.
سيخ هاي کباب در هنگام استفاده حتما بايد تميز و خشک باشند.
گوشتي را که تهيه کرديد و براي کباب کردن ميخواهيد استفاده کنيد نبايد بشوييد ، چون چسبندگي خود را از دست مي دهد و هنگام سيخ زدن و کباب شدن ميريزيد.
يکي از راههايي که براي چسبندگي گوشتها مي توان انجام داد اضافه کردن مقداري گوشت مرغ چرخ شده به گوشت قرمز کبابيست. چرا که گوشت مرغ چسبندگي بالايي دارد.
براي مواد کباب کوبيده بايد پيازها را رنده کنيد و آب آن را کاملا بگيريد و فقط تفاله پياز را به گوشت اضافه کنيد تا سبب شل شدن مواد و ريختن از روي سيخ نشود.
استفاده از جوش شيرين در کباب باعث از بين بردن آهن گوشت ميشود و براي استفاده مکرر اصلا توصيه نميشود ولي اگر هر از گاهي خيلي تصادفي هوس درست کردن کباب کوبيده کرده باشيد براي يکدست و زيبا کردن کباب ها و نيز چسبندگي بيشتر ،ميتوانيد از مقدار خيلي کمي جوش شيرين در مواد کباب کوبيده استفاده کنيد.
براي حالت چسبندگي بيشتر گوشت ها و براي اينکه از روي سيخ نريزند آنها را کاملا ورز دهيد و بعدحدود 4 تا 5 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مغز گوشت کاملا سرد شود. حتي بعد از اينکه کبابها را به سيخ گرفتيد مجددا آنها را يک ساعت ديگر داخل يخچال يا فريزر قرار دهيد تا سرد شوند و خودشان را بگيرند.
دو طرف گوشتهاي به سيخ کشيده شده را از بالا و پايين خوب با دست فشار دهيد تا به سيخ بچسبند.
حرارت اوليه آتش منقل گازي و يا ذغالي هنگامي که کباب ها را روي آن قرار ميدهيد بايد خيلي زياد باشد و بايد با قدرت روي آتش زغال باد بزنيد سيخها را بايد تند تند پشت و رو کنيد تا يک طرف آن بيشتر روي آتش نباشد. وقتي هم که گوشتها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنيد و يا باد زدن را به آرامي انجام دهيد.
بازار