نماد آخرین خبر

شيريني ها/ بستني موزي براي خوشمزه شدن روزهاي بلند

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
شيريني ها/ بستني موزي براي خوشمزه شدن روزهاي بلند
ايران کوک/ چي لازم دارم: زرده تخم مرغ 2 عدد موز 3 عدد شير ½ پيمانه شکر 80 گرم وانيل ¼ قاشق مرباخوري خامه فرم گرفته 150 گرم چه جوري درست ميشه: بستني يکي از محبوب ترين دسرها در فصل تابستونه. از اونجايي هم که هوا داره کم کم گرم ميشه در اين مطلب مي خوام طرز تهيه يه بستني فوق العاده خوشمزه به اسم بستني موزي رو بهتون آموزش بدم. بستني يه خوراکي بسيار جالب و هيجان انگيز در بين بچه ها هم هست که مي تونين خيلي راحت انواع مختلف بستني مث بستني يخي توت فرنگي، بستني چوبي پسته اي، طرز تهيه بستني جلاتو با طعم کاپوچينو، طرز تهيه بستني سيب و دارچين، طرز تهيه بستني يخي هندوانه و غيره رو در خونه تهيه کنين و از تازگي و سلامت اون ها مطمئن باشين. علاوه بر اين بستني يه گزينه عالي واسه جشن تولدها و دورهمي هاي عصرونه در فصل تابستون هست. اميدوارم بستني موزي رو درست کنين و از خوردن اون لذت ببرين. مرحله اول: آماده سازي موزها براي درست کردن بستني موزي خانگي سالم و مقوي، ابتدا موزها را پوست بکنيد و به صورت حلقه حلقه برش بزنيد. سپس براي حدود 3 الي 4 ساعت در فريزر بگذاريد تا يخ بزنند. مرحله دوم: آماده سازي مايه بستني موزي در اين مرحله ابتدا زرده تخم مرغ ها، شکر و وانيل را داخل يک کاسه بريزيد. حالا يک ظرف بزرگ تر از اين کاسه را تا نيمه آب کنيد و رو شعله ملايم گاز بگذاريد تا جوش بيايد. سپس کاسه حاوي زرده هاي تخم مرغ، شکر و وانيل را روي ظرف محتوي آب در حال جوشيدن بگذاريد و با همزن برقي شروع به زدن مواد کنيد تا زماني که زرده هاي تخم مرغ حجيم و کشدار شوند. سپس کاسه را کناري بگذاريد. مرحله سوم: مخلوط کردن موزهاي يخ زده و شير حالا با استفاده از يک غذاساز يا مخلوط کن، موزهاي يخ زده و شير را به خوبي با هم مخلوط کنيد تا تبديل به پوره شوند. مرحله چهارم: ترکيب کرده پوره موز با زرده تخم مرغ فرم گرفته در اين مرحله پوره موز را به زرده هاي تخم مرغ فرم گرفته اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. در آخر خامه فرم گرفته را نيز به مايه بستني موزي اضافه کنيد و خوب مواد را با هم مخلوط کنيد. مرحله پنجم: قالب زدن بستني موزي در اين مرحله مي توانيد مايه بستني موزي را در قالب بريزيد و براي 4 الي 6 ساعت در فريزر بگذاريد تا به خوبي ببندد. نکات کليدي تهيه بستني موزي – در مرحله دوم از تهيه بستني موزي به اين نکته توجه داشته باشيد که شعله گاز زياد نباشد. زيرا در اين صورت ممکن است آب در حال جوشيدن با کف کاسه حاوي زرده هاي تخم مرغ برخورد کند و منجر به پخته شدن زرده ها شود. – در صورت تمايل در مرحله چهارم مي توانيد چند قطره رنگ خوراکي زرد رنگ به بستني موزي اضافه کنيد تا خوش رنگ تر شود. – در صورت تمايل به جاي شکر مي توانيد از عسل يا شيره انگور نيز استفاده کنيد. – براي اينکه بستني موزي حالت کشدارتري داشته باشد از ثعلب نيز مي توانيد استفاده کنيد. – اگر دوست داشتيد که بستني موزي مقوي تري داشته باشيد مي توانيد مغز بادام، پسته يا گردو نيز به بستني اضافه کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره