نماد آخرین خبر

دلمه کلم را با بهترين روش بپزيد

منبع
بروزرسانی
دلمه کلم را با بهترين روش بپزيد
مجله قرمز/ مواد لازم: ۶ پيمانه برنج سفيد پخته دانه متوسط (از ۲ پيمانه برنج نپخته مرغوب به دست مي‌آيد) ۲ عدد کلم متوسط ۱ کيلو گوشت بوقلمون ۲ عدد تخم مرغ بزرگ ۶ عدد هويج متوسط، رنده شده (۴ تا براي سس همراه دلمه) ۲ پيمانه سس قارچ مارينارا (شما مي‌توانيد از سس ماريناراي آموزش داده شده استفاده کنيد) ۱/۴ پيمانه سرکه سفيد روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوري کره ۱ قاشق غذاخوري خامه ترش ۱ قاشق چايخوري نمک طرز تهيه:
۲ پيمانه برنج را خوب بشوييد و در ۳ و نيم پيمانه آب به همراه ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون و ۱ قاشق چايخوري نمک بپزيد. درب آن را بگذاريد و حدود ۲۰ دقيقه بجوشانيد يا تا زماني که آب جذب برنج شويد به همين ترتيب مي‌توانيد آن را در پلوپز بپزيد. ۲/۳ يک قابلمه بزرگ سوپ را با آب پر کنيد. آن را به جوش برسانيد. ۱/۲ قاشق چايخوري نمک و ۴ قاشق غذاخوري سرکه را به آن اضافه کنيد.
دو برگ بزرگ بيرون هر دو کلم را بکنيد و دور بيندازيد. از يک چاقو براي بريدن قسمت هسته (قسمت سفت ته کلم) کلمها استفاده کنيد (مطابق تصوير). ابتدا کلم اول را در آب بيندازيد، به مدت ۵ دقيقه بگذاريد بماند سپس کلم را بچرخانيد و ۵ تا ۶ دقيقه ديگر بگذاريد بماند. وقتي که برگهاي کلم شروع به نرم شدن کردن آنها را از هم جدا کنيد. اگر برگها را از هم جدا کنيد، سريعتر مي‌پزند. وقتي برگهاي کلم نرم شدند آنها را برداريد و روي سيني بگذاريد تا خنک شوند. شما مي‌دانيد که آنها وقتي نرم و آماده هستند ه به رنگ زرد در بيايند و برگهاي بزرگ هم به رنگ سبز کمرنگ در مي‌آيند. همين کار را در مورد کلم دوم انجام دهيد. اگر نياز بود آب بيشتري به قابلمه اضافه کنيد. درست کردن مواد مياني گوشت چرخ کرده و برنج را در يک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنيد. ۴ عدد هويج را رنده کنيد و در ۳ قاشق غذاخوري روغن زيتون و ۱ قاشق غذاخوري کره روي حرارت متوسط به زياد تفت دهيد. وقتي نرم شدند، ۱ پيمانه سس قارچ مارينارا را اضافه کنيد و يک دقيقه ديگر تفت دهيد.
مخلوط هويج را به گوشت و برنج اضافه کنيد. ۲ عدد تخم تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوري نمک به اين مخلوط اضافه کنيد. خوب مخلوط کنيد (اگر همزن کاسه‌اي قوي داريد مي‌توانيد با قطعه خميرگير اين کار را به راحتي انجام دهيد). برگهاي کوچک: بخش سفت در وسط ته کلم را جدا کنيد و آنها را پهن کنيد تا راحت‌تر رول شوند. هر برگ را با دو قاشق از مخلوط گوشت و برنج پر کنيد. مواد را در قسمت وسط از سمت ساقه قرار دهيد. برگها را از سمت ته شروع به رول کردن کنيد همانند يک بوريتو. به اين صورت که آنها را رول کنيد و کناره‌ها را به سمت داخل بدهيد. (مطابق تصوير).
برگهاي بزرگ: برگها را از وسط به دو نيم کنيد و در همان حال بخش ساقه را کامل از وسط برگها جدا کنيد، در اين صورت در انتها شما دو برگ خواهيد داشت. ۲ قاشق غذاخوري از مخلوط گوشت را در بالاي هر برگ قرار دهيد (يا به مقداري که اندازه باشد – اندازه برگها متفاوت است). برگها را به شکل يک مخروط رول کنيد به اين صورت که بخش ضخيم‌تر ته برگ قاعده مخروط است و قسمت نازک نوک برگ، نوک مخروط، اضافي قسمت ته را داخل مخروط فرو کنيد تا کاملا بسته باشد. وقتي که کلمها را با مواد پر کرديد و پيچانديد، آنها را در همان قابلمه‌اي که براي پختن برگهاي کلم استفاده کرديد، بچينيد يا از يک قابلمه آهني يا سراميکي ضخيم استفاده کنيد.
آماده کردن سس همراه دلمه کلم ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون را گرم کنيد. ۲ عدد هويج رنده شده باقيمانده را با ۱ قاشق چايخوري نمک مخلوط مخلوط و تفت دهيد. بهم بزنيد تا نرم شوند. ۱ قاشق غذاخوري خامه ترش را اضافه کرده و ۱ پيمانه سس قارچ مارينارا را اضافه کنيد. آنها را يک دقيقه ديگر تفت دهيد و سپس از روي گاز برداريد.
اين سس آماده شده (سس پودليوا) را روي دلمه کلم بريزيد و مقدار کافي آب به آن اضافه کنيد به حدي که روي دلمه‌ها را بپوشاند (حدود ۲ و نيم تا ۳ پيمانه).
۲ روش براي پختن دلمه کلم وجود دارد اگر از قابلمه استفاده مي‌کنيد آب را کمي به جوش برسانيد، سپس روي آن را گذاشته و به مدت ۴۰ دقيقه روي حرارت متوسط بگذاريد قل بخورد. اگر از قابلمه سراميکي ضخمي استفاده مي‌کنيد، قبلا آن را در فر ۴۵۰ درجه فارنهايت (۲۳۰ درجه سانتي‌گراد) با در بسته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه از قبل در طبقه سوم فر از سمت پايين (يک طبقه قبل از وسط فر)، گرم کنيد. وقتي که حباب زد، حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۵ درجه سانتي گراد) کاهش مي‌دهيم و حدود ۱ ساعت مي‌گذاريم در فر بماند. دلمه کلم شما آماده است نوش جان کنيد. منبع: natashakitchen
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره