مجله قرمز/ کباب سبزيجات مراکشي يک کباب خوش رنگ و ظاهر است که ميتواند به تنهايي هوس هر گياهخواري نسبت به کباب را برآورده کند. اين کباب در يک سس مخصوص و عالي ماريناد شده که آن را حسابي آبدار و خوشمزه کرده است. شما تمام بخشهاي اين کباب را دوست خواهيد داشت حتي پياز را (من به شخصه از پياز پخته خوشم نميآيد اما اين نوع پياز را دوست داشتم). اين غذا در واقع يک غذاي مديترانهاي است که جزو رژيمهايي است که من هميشه براي پيشگيري از آلزايمر و همه مشکلات قلبي توصيه ميکنم.
اين کباب آنقدر ظاهر خوبي دارد که شما اگر آن را به سفره مهمانيتان اضافه کنيد مهماني شما با حضور آن تکميل خواهد شد. من به شخصه ترجيح ميدهم که همراه کباب گوشت اين کبابها را به عنوان تزئين و همراه استفاده کنم. اولين بار کباب قارچ را در يک پيک نيک خانوادگي خورده بودم آن کباب آنقدر خوشمزه بود که من تصميم گرفتم کباب گوشت را براي هميشه کنار بگذارم و کباب قارچ را جايگزين آن کنم. حالا اگر همين کباب همراه با سس باشد آن وقت است که ميبينيد چه مزه عالي دارد.
کباب سبزيجات خودش به تنهايي يک غذاي عالي نه تنها براي همه گياهخوران است بلکه هر کسي که به خوردن کباب علاقه دارد نيز از آن لذت ميبرد. اگر به طبخ کباب سبزيجات مراکشي علاقه مند هستيد دستورالعمل آن را در زير بخوانيد
۲ عدد کدو مسمايي (زرد يا سبز يا ترکيبي از هر دو)، آنها را به حلقههايي با قطر ۱/۳ اينچ خرد کنيد
۲ عدد فلفل دلمهاي متوسط، به قطعات يک اينچي خرد کنيد
۱ عدد پياز قرمز يا پياز شيرين، آنها را به قطعات يک اينچي خرد کنيد
نيم کيلو قارچ دکمهاي، شسته و خشک شده روي حوله کاغذي
۱۰ عدد سيخ چوبي بزرگ (حداقل ۳۰ دقيقه در آب خيسانده شود)
مواد لازم براي ماريناد مراکشي گياهي
۴ قاشق غذاخوري روغن زيتون
۴ قاشق غذاخوري آب ليموي تازه
۳ حبه سير درشت
۱ قاشق چايخوري پودر تخم گشنيز
۱/۴ قاشق چايخوري پودر زيره
۱ قاشق چايخوري پودر پاپريکاي شيرين
۱/۸ قاشق چايخوري پودر چيلي
۱/۲ قاشق غذاخوري نمک
۱/۲ قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
نصف يک دسته جعفري تازه
نصف يک دسته گشنيز تازه
طرز تهيه سس کباب سبزيجات (ماريناد مراکشي)
همه مواد به جز گشنيز وجعفري و سبزيجات را در غذاساز بريزيد. حدود ۵ تا ۷ دقيقه مواد اين ماريناد را در غذاساز خرد و مخلوط کنيد.
بعد گشنيز و جعفري را به مواد اضافه کنيد و کمي بيشتر پالس غذاساز را بزنيد تا زماني که جعفري و گشنيز خرد کرده به نظر برسند (اگر در ماريناد به حالت پوره در نيايند سبزيجات شما ظاهر زيباتري خواهند داشت).
همه سبزيجات را بشوييد، خشک کنيد و همه آنها را قطعه قطعه کنيد (به صورتي که در بخش مواد لازم گفته شد)، سپس آنها را به يک کاسه بزرگ انتقال دهيد و يا آنها را در يک کيسه زيپ لاک بزرگ بريزيد.
مواد ماريناد را روي سبزيجات بريزيد و آنها را بهم بزنيد تا ترکيب شوند و سبزيجات به صورت يکدست با ماريناد پوشانده شوند. سبزيجات را به همراه ماريناد به مدت ۴ ساعت در يخچال بگذاريد.
گريل را از قبل گرم کنيد. (شما ميتوانيد از منقل هم استفاده کنيد اما بهتر است که يک صفحه مشبک روي آن بگذاريد تا سبزيجات شما مستقيما با آتش در ارتباط نباشند و با آتش مستقيم قدري فاصله داشته باشند). سبزيجات را روي سيخهاي مرطوب به کباب بکشيد به طوري که سبزيجات با همديگر در تماس باشند البته نيازي به چسبيدن و کيپ کردن آنها نيست.
از يک برس براي روغني کردن گريل استفاده کنيد (اين کار از چسبيدن کبابها به صفحه گريل جلوگيري ميکند). آنها را روي حرارت متوسط رو به پايين گريل، کباب کنيد. براي اينکه خوب کباب شوند بايد هر چند دقيقه يکبار آنها را بچرخانيد. آنها را تا زماني که نرم شوند، گريل کنيد (حدود ۱۵ دقيقه). براي اينکه شيوه کباب کردن ميوه و سبزيجات را بهتر ياد بگيريد مقاله کباب هلو را مطالعه کنيد.
شما ميتوانيد همراه کباب سبزيجات سس مرغ مراکشي يا ماست و خيار غليظ يا همان سس تزازيکي به عنوان ديپ استفاده کنيد. شما ميتوانيد اين کباب را به عنوان همراه کباب مرغ يا به همراه برنج سفيد سرو کنيد.
منبع: natashakitchen
بازار