آموزش تهيه پيتزا مخلوط در خانه
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم پيتزا مخلوط گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم فلفل دلمه اي۱ عدد رب گوجه فرنگي۳ قاشق غذا خوري قارچ۲۰۰ گرم پياز۱ عدد کالباس۲۰۰ گرم پنير پيتزا به مقدار لازم نمک و فلفل سياه و آويشن به مقدار لازم خمير پيتزا يا پيراشکي ۱ بسته طرز تهيه پيتزا مخلوط زمان تهيه ۴۵دقيقه زمان پخت ۲۰دقيقه ۱ خمير پيتزا يا پيراشکي را طبق دستور روي بسته آماده کنيد. ۲ پياز را خرد کنيد و درون ماهيتابه با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود. ۳ گوشت، نمک، فلفل و پودر آويشن را به آن اضافه کنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد. ۴ پس از اينکه رنگ گوشت تغيير کرد، يک قاشق رب گوجه فرنگي اضافه و دوباره تفت دهيد؛ پس از ۵ دقيقه از روي حرارت اجاق برداريد. ۵ کالباس را مکعبي و پياز را حلقه اي خرد کنيد. فلفل دلمهاي و مقداري زيتون هم ريز کنيد. ۶ خمير پيتزا را نازک پهن کنيد. ۷ ۲ قاشق رب گوجه فرنگي را تفت دهيد تا بوي خامي ندهد؛ سپس با قلمو روي خمير پيتزا يا پيراشکي پخش کنيد. ۸ مقداري پنير بريزيد و تمامي موادي را که خرد کرده بوديد (کالباس، پياز و...) به همراه مايه گوشتي روي خمير بچينيد. در انتها با لايه کاملي از پنير پيتزا پوشش دهيد و روي آن زيتون بريزيد. ۹ اجازه دهيد پيتزاي شما ۲۰ دقيقه بماند تا خمير استراحت کند و در زمان پخت خوب ترد و برشته شود. ۱۰ پيتزا را به مدت ۱۵الي ۲۰ دقيقه در طبقه وسط فر بگذاريد؛ البته فر را بايد از قبل در دماي ۱۸۰ درجه گرم کنيد. ۱۱ در صورتيکه ميخواهيد روي پيتزاي شما طلايي شود گريل بالا را روشن کنيد و مواظب باشد پنير پيتزايتان نسوزد . پيتزايتان را با سس دلخواه سرو کنيد .