سرآشپز پاپیون/ مواد لازم پیتزا مخلوط
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی۳ قاشق غذا خوری
قارچ۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
کالباس۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
خمیر پیتزا یا پیراشکی ۱ بسته
طرز تهیه پیتزا مخلوط
زمان تهیه ۴۵دقیقه
زمان پخت ۲۰دقیقه

۱
خمیر پیتزا یا پیراشکی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.
۲
پیاز را خرد کنید و درون ماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
۳
گوشت، نمک، فلفل و پودر آویشن را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
۴
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه و دوباره تفت دهید؛ پس از ۵ دقیقه از روی حرارت اجاق بردارید.
۵
کالباس را مکعبی و پیاز را حلقه ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و مقداری زیتون هم ریز کنید.
۶
خمیر پیتزا را نازک پهن کنید.
۷
۲ قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی ندهد؛ سپس با قلمو روی خمیر پیتزا یا پیراشکی پخش کنید.
۸
مقداری پنیر بریزید و تمامی موادی را که خرد کرده بودید (کالباس، پیاز و...) به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید. در انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهید و روی آن زیتون بریزید.
۹
اجازه دهید پیتزای شما ۲۰ دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند و در زمان پخت خوب ترد و برشته شود.
۱۰
پیتزا را به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید؛ البته فر را باید از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
۱۱
در صورتی‌که می‌خواهید روی پیتزای شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید و مواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد . پیتزایتان را با سس دلخواه سرو کنید .