سوپ کدو تنبل سرشار از مواد مغذي
مجله قرمز/ مواد لازم: ۲ عدد سوپ کدو تنبل (تقريبا ۲ و ۱/۴ پيمانه يا ۴۵۰ گرم پوره کدو) ۲ عدد موسير (اگر موسير نداريد پياز استفاده کنيد) ۳ حبه سير خرد شده ۲ پيمانه (۴۸۰ ميلي ليتر) آب سبزيجات پخته ۱ پيمانه (۲۴۰ ميلي ليتر) شير نارگيل (يا يک شير غير لبني ديگر البته مزه با نوع شير متفاوت است) ۲ قاشق غذاخوري شيره افرا يا نکتار آگاوه (يا عسل در صورتي که گياهخوار مطلق نيستيد) ۱/۴ قاشق چاخوري از هر کدام از مواد؛ نمک دريا، فلفل سياه، دارچين، جوز هندي مواد لازم براي تزئين سوپ (اختياري) ۱ پيمانه کلم کيل خرد شده (۶۷ گرم) ۱ حبه بزرگ سير ۲ قاشق غذاخوري کنجد خام (بو نداده) ۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون (۱۵ ميلي ليتر) کمي نمک دستورالعمل تهيه: فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۶ درجه سانتيگراد) گرم کنيد. سطح يک سيني فر را براي تميزي با کاغذ روغني بپوشانيد. از يک چاقوي بسيار تيز براي بريدن کدو استفاده کنيد. من از چاقوي تيز سانتوکو که مخصوص برش سبزيجات است استفاده ميکنم. هر کدو را به دو نيم کرده، با استفاده از يک قاشق تيز همه دانههاي کدو و رشتههاي اطراف آن را خارج کنيد. بخش داخلي هر تکه را مقداري روغن زيتون بماليد و آنها را از بخش نرم داخلي روي کاغذ داخل سيني فر قرار دهيد. آنها را به مدت ۴۰ تا ۴۵ در فر بپزيد تا زماني که به راحتي بتوانيد پوست آنها را بکنيد. آنها را از فر برداريد و به مدت ۱۰ دقيقه اجازه دهيد تا خنک شوند، سپس پوست آنها را بکنيد و کدو را کنار بگذاريد. يک قابلمه سوپ را روي گاز گذاشته و ۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون، سير و موسير را به آن اضافه کنيد. به مدت ۲ تا ۳ دقيقه يا تا زماني که قهوهاي و نرم شوند، آنها را تفت دهيد. شعله گاز را پايين بياوريد تا نسوزد. مواد باقيمانده از جمله کدو تنبل، دارچين، جوز هندي، فلفل سياه و نمک را به آن اضافه کنيد و به هم بزنيد. آب سبزيجات پخته را به آن اضافه کنيد. مخلوط را حرارت دهيد تا بجوشد، سپس گرما را کاهش دهيد به مدت ۱۵ دقيقه بجوشانيد تا طعمها در هم مخلوط شوند. شير نارگيل و عسل را به مواد درون قابلمه اضافه کنيد. سوپ را از روي گاز برداشته، مواد را به مخلوط کن اضافه کنيد تا پوره شوند يا از يک سوپ ساز استفاده کنيد. اگر از مخلوط کنيد استفاده ميکنيد يک حوله کاغذي را قبل از مخلوط کردن روي در آن قرار دهيد تا از هر گونه ريختن مواد به بيرون جلوگيري کنيد. من ترجيح ميدهم از مخلوط کن پارچي استفاده کنم چون در اينصورت مخلوط غليظتر و خامهايتر ميشود. اگر مي خواهيد سوپ را گرم سرو کنيد، آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه گرم کنيد. در اين موقع آن را بچشيد اگر ميخواهيد ادويه بيشتري داشته باشد، به آن اضافه کنيد، اگر ميخواهيد طعم شيرينتري داشته باشد به آن عسل و در صورتي که ميخواهيد خامهاي تر باشد به آن شير نارگيل بيشتري اضافه کنيد. تهيه مواد رويي سوپ کدو تنبل: در يک ماهيتابه کوچک روي حرارت متوسط، کنجد را به مدت ۲ تا ۳ دقيقه گرم کنيد، مرتب به هم بزنيد تا زماني که کمي قهوهاي طلايي شوند. مراقب باشيد چون آنها به سرعت ميسوزند. از ماهيتابه برداريد و کنار بگذاريد. تزئين سوپ کدو تا هنوز ماهيتابه داغ است، روغن زيتون و سير را اضافه کنيد و تفت دهيد تا قهوهاي طلايي شوند، حدود ۲ دقيقه. کيل را اضافه کرده و خوب بهم بزنيد، سپس کمي نمک اضافه کنيد و رروي آن را بگذاريد تا بخارپز شود. براي چند دقيقه ديگر آن را بپزيد تا زماني که کيل نرم شود، سپس کنجدها را به کيل اضافه کنيد. بهم بزنيد و براي تزئين کنار بگذاريد. اين سوپ پاييزي براي ۳ تا ۴ نفر است آن را در کاسههاي جداگانه به تعداد افراد بريزيد. اجازه دهيد سوپ کمي خنک شود، سپس کيل و کنجد را روي آن بگذاريد. باقيمانده سوپ را سرد کرده و به مدت ۴ روز در يخچال يا ۳ ماه در فريزز نگه داريد. قبلا در بخش يخ ميوهاي به شما ياد دادم که چگونه سوپ را در کمترين فضاي ممکن در فريزر جاي دهيد. منبع: minimalistbaker