دستور پخت دلمه کاهو
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم دلمه کاهو برگ کاهو (درشت)۱۰ عدد زرشک ۱ قاشق غذا خوري قارچ ۱۰۰ گرم فلفل دلمه اي رنگي خرد شده ۱/۲ پيمانه پياز خرد شده ۱ عدد سير ۱ حبه روغن زيتون۱/۴ پيمانه شويد خرد شده۱/۲ قاشق سوپ خوري آب نارنج۱/۴ پيمانه نمک و فلفل به مقدار لازم پنير گودا رنده شده ۱/۲ پيمانه طرز تهيه دلمه کاهو زمان تهيه ۱۵دقيقه زمان پخت ۳۰دقيقه ۱ قارچها را پس از شستن خرد نموده و روي حرارت با پياز و سير تفت ميدهيم تا آب آن کشيده شود. ۲ سپس شويد، زرشک و فلفل دلمهاي را اضافه کرده و با کمي روغن تفت ميدهيم نمک و فلفل را اندازه ميکنيم و در آخر آب نارنج را افزوده و مخلوط مينماييم. ۳ پس از ۴-۳ دقيقه مواد را از روي حرارت برداشته پنير را اضافه و مخلوط ميکنيم. ۴ برگهاي کاهو را سه دقيقه در آب جوش قرار داده تا نرم شود. ۵ فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد روشن ميکنيم. ۶ کاهوها را آبکش کرده و انتهاي برگ کاهو (قسمت سفيد) را ميبريم سپس دو برگ کاهو را به پشت روي هم قرار داده و از مواد با قاشق وسط برگها قرار داده و مثل بقچه يا دلمه برگ مو آنها را ميبنديم ۷ دلمهها را در ظرف مناسب چرب شده چيده و در فر به مدت ۱۰ دقيقه ميپزيم.