نماد آخرین خبر

سيب زميني شکم پُر با سس پيازچه

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
سيب زميني شکم پُر با سس پيازچه
مجله دلگرم/ مي‌توانيد با ساده ترين مواد در دسترس‌تان, اين اسنک گياهي و ساده، ولي بسيار خوش طعم را تهيه نماييد. مناسب براي :4 نفر زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت سيب‌زميني شکم‌پر يک غذاي خوشمزه و آسان است که براي هر زماني مناسب است. شما مي‌توانيد اين غذا را به سهولت در هر موقعيت و براي هر وعده‌اي، براي خودتان و دوستان‌تان آماده کنيد. اين غذا در مدت 2 ساعت آماده مي‌شود و براي سرو به تعداد 4 نفر مناسب است. مواد لازم براي تهيه سيب زميني شکم پُر با سس پيازچه: مواد لازم مقدار مورد نياز سيب زميني 2 عدد بزرگ شير ½ پيمانه کره 2 قاشق غذاخوري پنير خامه‌اي 2 قاشق غذاخوري پنير چدار يا گودا رنده‌ شده ½ پيمانه نمک درشت و فلفل آسياب‌شده به مقدار لازم پيازچه خرد‌شده مقداري براي تزئين طرز تهيه سيب زميني شکم پُر با سس پيازچه فر را از قبل روي 190 درجه سانتيگراد قرار مي‌دهيم. سيب زميني‌ها را خوب مي‌شوييم ولي پوست آنها را نمي‌گيريم. سپس آنها را با چنگال سوراخ مي‌کنيم و روي سيني فر قرار داده و مي‌گذاريم 1 ساعت و نيم بپزد تا نرم شوند. سپس 10 دقيقه مي‌گذاريم خنک شوند.(در صورتي‌که تمايل داريد غذاي‌تان زودتر آماده شود، مي‌توانيد سيب زميني‌ها را درون مايکروويو به مدت 9 دقيقه روي درجه بالا بپزيد و سپس در فر با حرارت 190 درجه، آن را 20 دقيقه ديگر بپزيد.) پس از پخته شدنِ سيب‎زميني‌ها، آنها را در جهت طولي نصف مي‌کنيم. داخل سيب‌زميني‌ها را تا جايي خالي مي‌کنيم تا يک پوسته نازک (به شکل کاسه) از آنها باقي بماند. سيب‌زميني‌هايي که خالي کرده‌ايم را داخل کاسه مي‌ريزيم. شير، کره، پنير خامه‌اي و ¼ پيمانه پنير رنده شدهٔ چدار يا گودا را اضافه مي‌کنيم. نمک و فلفل مي‌زنيم، پيازچه را اضافه و مخلوط مي‌کنيم. اين مواد را داخل پوست سيب‌زميني‌ها مي‌ريزيم و داخل ظرف فر مي‌چينيم. ¼ پيمانه پنير باقيمانده را روي آن مي‌ريزيم. حدود 15 تا 20 دقيقه در فر مي‌پزيم تا کاملاً گرم شود و در انتها پس از بيرون آوردن از فر مي‌توانيم آنها را با پيازچه تزئين کنيم.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره