مجله دلگرم/
چي لازم دارم:
تخم گشنيز 50 گرم
دارچين نصف قاشق غذاخوري
هل 2 قاشق چاي خوري
ميخک 4/1قاشق غذاخوري
زنجبيل نصف قاشق غذاخوري
فلفل قرمز و سياه به ميزان دلخواه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوري
جوز هندي 1 عدد
گلپر 1 قاشق غذاخوري
هل سبز مقداري
ادويه کاري
چطور درست کنم:
همه مواد را آسياب کنيد و خوب مخلوط نمائيد. در هر وعده پخت ماکاروني مي توانيد از يک قاشق از آن استفاده کنيد.
بهترين زمان ريختن ادويه در غذا زمانيست که گوشت در حال سرخ شدن ميباشد.
اين زمان زمان طلايي اضافه کردن ادويه به هر نوع غذاي گوشتي ميباشد زيرا بوي بد گوشت را گرفته و طعم لذيذ را به آن اضافه ميکند .
بازار