مجله دلگرم/ چی لازم دارم:
تخم گشنیز 50 گرم
دارچین نصف قاشق غذاخوری
هل 2 قاشق چای خوری
میخک 4/1قاشق غذاخوری
زنجبیل نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و سیاه به میزان دلخواه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
جوز هندی 1 عدد
گلپر 1 قاشق غذاخوری
هل سبز مقداری
ادویه کاری
چطور درست کنم:
همه مواد را آسیاب کنید و خوب مخلوط نمائید. در هر وعده پخت ماکارونی می توانید از یک قاشق از آن استفاده کنید.
بهترین زمان ریختن ادویه در غذا زمانیست که گوشت در حال سرخ شدن میباشد.
این زمان زمان طلایی اضافه کردن ادویه به هر نوع غذای گوشتی میباشد زیرا بوی بد گوشت را گرفته و طعم لذیذ را به آن اضافه میکند .