با طرز تهيه کتلت کلم انگليسي آشنا شويد
آشپزي به سبک شغان/ مواد لازم 750 گرم کلم 2 عدد پياز 2 عدد تخم مرغ 65 گرم سمولينا ⅓ پيمانه 2 حبه سير ¼ دسته جعفري 1 قاشق چايخوري آويشن 1 قاشق چايخوري نمک ½ قاشق چايخوري فلفل سياه روغن براي سرخ کردن طرز تهيه کلم را خرد کنيد، 7-8 دقيقه در آب جوش بپزيد، سپس کاملاً آبکش کنيد. پياز و سير را خرد کنيد. پيازها را براي چند دقيقه بپزيد و سير خرد شده را به آن اضافه کنيد. روي حرارت متوسط بپزيد تا پيازها طلايي شوند. در يک کاسه بزرگ، کلم پخته و آبکش شده، پياز پخته شده ، جعفري، تخم مرغ، سمولينا، آويشن، نمک و فلفل را بريزيد. همه مواد را به خوبي مخلوط کنيد تا ترکيب شوند. در صورت لزوم سموليناي بيشتري اضافه کنيد. براي 10 دقيقه کنار بگذاريد. در يک تابه ي بزرگ روغن را گرم کنيد. کتلت ها را در دست شکل دهيد و هر طرف آنها را به مدت 2-3 دقيقه سرخ کنيد. براي اينکه روغن اضافه ي کتلت ها خارج شود آن ها را روي دستمال آشپزخانه بگذاريد.