آخرین خبر/ سلام به همراهان عزیزم دستور پای آلبالو رو آوردم براتون که واقعا خوشمزست حتما تافصله آلبالو هست این پای خوشمزه درست کنید. البته من تا فصل آلبالو هست حتما دونه میکنم وفریز میکنم
مواد لازم خمیر پای
۳۵۰ گرم آرد
۴گرم نمک
۱۴ گرم شکر
۲۲۵ گرم کره سرد که مکعبی برش دادید
۶۰ تا ۱۲۰ میل آب یخ
طرز تهیه
آرد .نمک.شکر. رو توی غذاساز بریزید یک پالس بزنید مخلوط بشند حالا کره رو اضافه کنید وعذا ساز رو روشن کنید تا مخلوط مثل پودر نان بشه حالا آب رو کم کم اضافه کنید تا یک خمیر نرم ولطیف بدون چسبندگی به دست بیاد
حالا برای اون افرادی که غذاساز ندارن مواد خسک رو مخلوط کنید وکره رو رنده کنید ولابه لای خمیر با نوک انگشتان هوا بدید تا مثل پودر نان بشه وبعد آب رو کم کم اضافه کنید وباز هم با نوک انگشتان خمیر رو جمع کنید خمیر رو ورز ندید چون نمبخوایم خمیر به روغن بیفته وبعد از پخت سفت بشه
حالا خمیرتون رو به دو قسمت کنید و وردنه بکشید خمیر رو به اندازه قالب پای باز کنید وداخل قالب پهن کنید حالا روی قالب رو سلفون بکشید وبزارید یخچال خمیر قسمت روی پای رو هم وردنه بکشید وداخل نایلون توی بخچال استراحت بدید وبرید دنبال درست کردن مواد داخل پای


مواد داخل پای
آلبالو هسته گرفته شده ۳ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
آب لیمو تازه ۱/۵ق غ
دارچین ۱ق غ
کره ۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۲/۵ق غ
طرزتهیه
آلبالو ها شکر دارچین نشاسته ذرت وآبلیمو رو با هم مخلوز کنید وروی شعله ملایم قرار بدید تا شکر ذوب بشه و کم کم به غلظت برسه غلظت مواد رو براتون استوری میکنم بعد احاره بدید مواد کمی از حرارتش کم بشه وبعد بریزید روی خمیر که داخل قالب پای پهن کردید حالا کره رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید وبچینید روی آلبالوها حالا قسمت دیگر خمیرتون رو به هر صورتی که دوست دارید روی البالوها قرار بدید من با قالب گل قالب زدم وروی آلبالو ها چیدم میتونید به صورت شطرنجی هم روی البالو ها قرار بدید وبه خمیر زیر بچسبونید حالا یک عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل وچندقاشق شیر خوب مخلوط کنید وروی خمیر پای رو زرین کنید
وبزارید داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۵تا ۴۰دقیقه حالابرای سرو باید بزارید پای خنک کمی خنک بشه وبعد مثلثی برش بزنید وسرو کنید که با بستنی وانیلی بسیار خوشمزه میشه تازه اگر مواد داخل پای کمی گرم باشه که بستنی روی پای کمی اب میشه وبسیار لذیذ
امیدوارم درست کنید ودر کنار خانواده لذت ببرید
نوش جان
منبع صفحه brochen.kuchen