اطلاعات/ چی لازم دارم:
آرد ‏۲۰۰گرم
شکر ‏۱۰۰گرم
تخم مرغ ‏۴ عدد
روغن مایع ‏۱۱۵ گرم
ماست ‏ ‏۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
هل آسیاب شده یک چهارم قاشق چایخوری
آجیل یک پیمانه
مواد لازم برای شربت:‎
شکر ۱۱۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
عسل ‏۲ قاشق سوپخوری
زعفران نوک قاشق
گلاب یک هشتم پیمانه
چطور بپزم:
فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید‎.‎‏ روغن، وانیل، شکر، هل را با هم زن بزنید. ‎سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید. همه مواد خشک را همراه با ماست در دو مرحله اضافه کنید و سی ثانیه با دور کند هم بزنید‎.‎‏ حالا کف قالب را با روغن چرب کرده و مایه کیک را روی آن بریزید. آجیل‌ها را که بهتر است شامل پسته، بادام، گردو باشد، روی آن بپاشید و قالب را در فر قرار دهید تا ۴۰ دقیقه بپزد. آب و شکر و عسل را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و وقتی شروع به جوشیدن کرد زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی غلیظ شود. با خلال چوبی چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید و شربت گرم را روی کیک بریزید و پس از خنک شدن سرو کنید.