اطلاعات/ کباب ازمیری یک غذای ترکی است که با وجود عطر و طعم متفاوتش به ذائقه ما ایرانی‌ها خیلی نزدیک است. این غذا را در خانه بپزید و از طعم آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم‏
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ‏ ‏۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
پودر سوخاری ۲ قاشق
روغن ‏ به میزان لازم
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری‏
سیب زمینی دو عدد
پوره گوجه فرنگی یک لیوان
فلفل دلمه ‏ دو عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
چطور بپزم:
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید. سپس تخم مرغ، پودر سوخاری و جعفری تازه خرد شده را اضافه کنید. به ورز دادن ادامه دهید تا ترکیب چسبناک و منسجم شود. سپس مقداری از مواد را بردارید و به شکل انگشت در دستتان شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید. سیب‌زمینی‌ها را خرد کرده و کنار بگذارید. ته تابه کمی روغن بریزید و پوره گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا غلیظ شود.
سپس سس را در یک ظرف شیشه‌ای نشکن ریخته و کوفته‌های سرخ شده را روی آن بچینید و
سیب زمینی و فلفل دلمه خلالی خرد شده و گوجه‌های خرد شده را لا‌به‌لای آنها قرار دهید. روی ظرف را فویل بکشید و چند سوراخ بزنید. ظرف را در فر با دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و وقتی آب سس کشیده شد آن را بیرون آورده و سرو کنید.