شور و شیرین/ چی لازم دارم:
مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
پیازداغ ۱ عدد
رب نارنج ۲ قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنید و با نمک و فلفل کاملا آن را مزه دار نمائید. آن‌گاه آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه را به روغن اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا پیازداغ، آب، رب نارنج، نمک و فلفل را افزوده و اجازه می‌دهید. مرغ با حرارت ملایم کاملا بپزد.
یادآوری
اگر رب نارنج نداشتید از رب انار ترش یا رب آلوچه استفاده کنید.
بهتر است این غذا با برنج کته مصرف شود ولی سرو آن با نان هم لذت بخش است.