نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ناهار/ طرز تهيه چيکن تترازيني؛ تجربه طبخ غذاي ايتاليايي

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ناهار/ طرز تهيه چيکن تترازيني؛ تجربه طبخ غذاي ايتاليايي
ايرنا/ گاهي وقت‌ها هم بايد سراغ آشپزي ملل برويم و غذاي مورد علاقه خودمان را انتخاب و آن را وارد سبد غذايي‌مان کنيم. يکي از اين غذا‌هاي جذاب چيکن تترازيني يک غذاي ايتاليايي است که مواد اصلي آن ماکاروني و مرغ است. بدون شک از اين غذا لذت خواهيد برد اگر ماکاروني و پاستا از غذا‌هاي مورد علاقه‌تان باشد. چي لازم دارم: سينه مرغ برشته: يک عدد اسپاگتي: ۲۲۵ گرم مارچوبه خرد شده: ۳۴۰ گرم قارچ تازه و کوچک: ۲۲۵ گرم فلفل دلمه‌اي زرد يا قرمز: ۳ عدد کره: دو قاشق غذاخوري آرد: ¼ پيمانه فلفل سياه: ۱/۸ قاشق چايخوري آب مرغ: ۴۱۰ گرم شير: ¾ پيمانه پنير سوئيسي رنده شده: نصف پيمانه پوست‌ليمو رنده شده: يک قاشق غذاخوري تست خرد شده: دو ورق نان روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري جعفري تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوري چطوري درست کنم: ۱. فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. استخوان‌هاي مرغ را خارج کنيد و گوشت آن را کنار بگذاريد. آن‌ها را خرد کنيد تا ۳ پيمانه مرغ پخته شده به دست بيايد. در قابلمه، اسپاگتي را طبق دستور بپزيد و آبکش کنيد. يک دقيقه پيش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنيد. سپس همه را داخل قابلمه بريزيد. در يک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌هاي دلمه‌اي را با حرارت ملايم حدود ۸ تا ۱۰ دقيقه تفت دهيد. ۲. سپس آرد و فلفل سياه را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. آب مرغ و شير را يک‌جا اضافه کنيد و تا زماني بپزيد که مايع غليظ شود مخلوط قارچ را به تکه‌هاي مرغ اضاقه کنيد. ۳. پنير سوئيسي و پوست ليمو را به مخلوط پاستا اضافه کنيد و آن‌ها را داخل تابه پيرکس مستطيلي بريزيد. در يک کاسه متوسط، خرده‌هاي نان، روغن زيتون و پوست ليمو را با يکديگر مخلوط کنيد و روي مخلوط پاستا بريزيد. آن‌ها را به مدت ۱۵ دقيقه در فر بپزيد تا برشته شوند. در آخر، با جعفري سرو کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره