نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آشپزي در ماشين ظرفشويي!

منبع
بروزرسانی
مجله قرمز/ شما مي‌دانيد که اخيرا يک خانم ايتاليايي کتابي با عنوان آشپزي در ماشين ظرفشويي منتشر کرده و چندين نوع غذا که به اين شيوه پخته مي‌شود را آموزش داده است. خب از آنجايي که من دوست دارم اين روش غير معمول را امتحان کنم و همچنين دوست دارم که يک زندگي سبز با بهره‌گيري بهينه از انرژي داشته باشم سعي کردم آن را امتحان کنم. بنابراين من با در نظر داشتن اين موضوع سعي کردم که پيش از ناهار که موعد ظرف شستن من بود، از اين فرصت عالي استفاده کنم و اين روش جديد آشپزي را امتحان کنم. من يک فيله ماهي را انتخاب کردم و براي اولين بار تصميم به آشپزي در ماشين ظرفشويي گرفتم. ماهي براي آشپزي در ماشين ظرفشويي بسيار عالي است. اغلب افراد مبتدي در شيوه آشپزي در ماشين ظرفشويي با استفاده از ماهي که در فويل آلومينيوم پيچيده شده و در بخش بدون شوينده ماشين، اين کار را امتحان کردند. آشپزي در ماشين ظرفشويي بدون شوينده به نظر نمي‌آيد که گزينه مناسبي باشد و در کل من در اولين تلاش خود شکست خوردم. من تصميم گرفتم همه را در داخل يک شيشه با درب کاملا بسته بگذارم. شيشه‌اي که من استفاده کردم يک واشر لاستيکي با يک درب محکم و پلمپ داشت به نظر شما اين کافي نيست؟
اولين بار من سعي کردم که ماهي بخارپز را با کره، سير و گياهان معطر درست کنم. در اين تصوير شما مي‌توانيد ببيند که من چگونه سير را خرد کردم و همراه با مقداري ليمو آويشن و نمک روي ماهي ريختم. من کره را چند تکه کردم و پس از رول کردن ماهي در شيشه، در درون ماهي قرار دادم.
همه چيز انجام شده بود و من آماده بودم تا ظرفهاي کثيف خود را درون ظرفشويي بريزم. هنگامي که شيشه را در جاي خود قرار دادم، چرخه شستشو را شروع کردم. و نيمه‌هاي زمان شستشو از توي شيشه به ظرف خودم نگاه کردم. من شک داشتم که اينکار ممکن باشد. نه تنها ماهي هنوز خام به نظر مي‌رسيد، بلکه کره هم هنوز ذوب نشده بود. علاوه بر اين مقداري آب هم در ته شيشه جمع شده بود. من با خودم فکر کردم که نکند قرار است ناهار ماهي خام و شوينده بخورم. اَه من حدس مي‌زدم که در ماشين ظرفشويي من بيشتر حرارت به سمت پايين مي‌رود. هر چند وقتي که کار تمام شد ديدم حداقل اينکه کره ذوب شده است. با اين حال در مورد ماهي و آب همراه آن مطمئن نبودم.
پس از نگاهي دقيق‌تر متوجه شدم که ماهي من بدون هيچ مايع شوينده‌اي در حال پخت کامل است. شايد اين شيشه کاملا کيپ و به دور از هوا باشد. موقع بيرون آمدن چطور بود؟ خب من خوشحالم که اين سوال را پرسيديد چون واقعا، واقعا و واقعا عالي بود. من معمولا براي درست کردن ماهي از ماهيتابه استفاده مي‌کنم و آن را خيلي خوب سرخ مي‌کنم. من طعم ماهي سرخ شده را دوست دارم اما اين روش گاهي اوقات در مورد بعضي از ماهي‌ها منجر به تهيه يک ماهي خشک و ترد مي‌شود. اما با روش آشپزي در ماشين ظرفشويي ماهي بسيار لطيف، آبدار و خوش طعم است. از آنجايي که من براي پختن آن را رول کرده بودم، نتوانستم ماهي را به صورت يک تکه سالم خارج کنم و بنابراين خرد شد و ظاهر زيبايي براي عکس گرفتن نداشت اما در عوض بسيار خوشمزه و معطر بود طوري که من بخش زيادي از ماهي را همانجا توي شيشه خوردم. خب وقتي مي‌توانم با اين روش هم در مصرف انرژي صرفه جويي کنم و هم مجبور نيستم که به آشپزخانه بروم و پاي گاز بايستم چرا از اين روش استفاده نکنم. آيا بعدا دوباره اين روش را امتحان مي‌کنم؟
قطعا! اين روش سرگرم کننده و بي دردسر بود و منجر به يک ناهار خوشمزه شد. من فکر مي‌کنم که بهتر است مواد غذايي ديگري را هم امتحان کنم. تنها اشکال اين روش اين است که شما بايد زمان دقيق را بدانيد. در عين حال که مجبور نيستيد ساعت‌ها پاي اجاق گاز بايستيد بايد برنامه ريزي کنيد و غذا را با زمان کافي براي ماشين ظرفشويي خود آماده کنيد. در مورد من اين يعني که من حدود يک ساعت و نيم منتظر غذا هستم. بهرحال وقتي که من از قبل برنامه ريزي کنم متوجه مي‌شوم که اين روش باعث صرفه جويي در زمان و انرژي است. اين روش آغاز راهي است براي استفاده مناسب از وسايل خانه و بهره‌گيري بهينه از انرژي در خانه. من در روزهاي آينده دستورات بيشتري براي شما از اين روش خواهم گذاشت از جمله انواع سبزيجات و غذاهاي دريايي.
چند نکته در مورد روش آشپزي در ماشين ظرفشويي اين روش نوعي بخارپز کردن در زمان طولاني و با حرارت پايين است. بنابراين ارزش غذايي مواد به ميزان بيشتري نسبت به روشهاي ديگر حفظ مي‌شود. براي انجام اين نوع آشپزي چندين روش وجود دارد مثل استفاده از ورقهاي آلومينيوم، ظروف در دار و استفاده از کيسه پلاستيکي مخصوص آشپزي مثل تصوير زير.
اين روش بيشتر در مور غذاهاي دريايي انجام مي‌شود چون گوشت ماهي و ميگو لطيف هستند و به راحتي بخارپز مي‌شوند، در مورد گوشت مرغ و ساير مواد بايد به شيوه آزمون و خطا عمل کرد اما يک راهنمايي لازم براي شما اينکه سعي کنيد بيشتر مواد شما در کناره ظرف باشد و موادي را که راحت پخته مي‌شوند در وسط ظرف بگذاريد مثل دستور بالا که کره و گياهان معطر در قسمت وسط قرار گرفت. از فشرده کردن مواد خود داري کنيد. ظرف مورد استفاده در اين روش بايد از نوع کاملا در بسته باشد که هيچگونه هوايي وارد آن نشود، شما که نمي‌خواهيد غذاي شما بوي قرمه سبزي مانده در ته ظرف کثيف را بدهد. من از يک نوع ظرف در بسته واشر دار استفاده مي‌کنم که از نوع خيلي خوب است. چند مارک معتبر در فروشگاه‌هاي معتبر ايراني وجود دارد که براي خريداري عالي هستند. شخصا يک ظرف حبوبات مارک بورميولي روکو (Bormioli Rocco) که هم کيفيت ساخت خوب و هم قيمت مناسبي دارد، پيشنهاد مي‌کنم. اگر يک ظرف شيشه‌اي با درب کاملا پلمپ داريد، همان کافي ست و نيازي نيست که هزينه اضافي بپردازيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره