ايران کوک/
چي لازم دارم:
کره نرم شده 125 گرم
شکر قهوه اي 75 گرم
شيره طلائي 115 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفيد 375 گرم
آرد سلف ريزينگ 50 گرم
پودر زنجبيل 1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين 1 قاشق چاي خوري
چطور بپزم:
بيسکويت هاي فانتري مثل اين بيسکويت زنجبيلي، بيسکويت کبريتي يا بيسکويت تي بگ براي مناسبت هاي خاص جذابيت زيادي دارند. اما بيسکويت قلبي که اينجا ميخوايم آموزش بديم به ويژه براي ولنتاين مناسبه. با بيسکويت زنجبيلي قلبي خوشمزه مخصوص روز ولنتاين، روز عشق رو جشن بگيريد.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن کنيد و کف دو عدد سيني فر کاغذ مخصوص شيريني پزي بندازيد.
به کمک همزن برقي، شکر و شيره طلايي و کره را با سرعت متوسط بزنيد تا مخلوط کمرنگ شود و سپس تخممرغ زده شده را اضافه کنيد.
آرد سفيد را با آرد سلف ريزينگ مخلوط نماييد و آن را به همراه جوش شيرين و پودر زنجبيل الک کنيد و به مخلوط کره و شکر اضافه نماييد و با استفاده از ليسک يا چاقوي پهن سر صاف مواد را کاملاً مخلوط کنيد. پس از فرو بردن دست هاي خود در آرد، مواد را روي سطح آردپاشي شده بريزيد و به مدت ۱ دقيقه يا تا زمانيکه خمير نرمي حاصل شود ورز بدهيد.
خمير بيسکويت را دو قسمت کنيد و هر قسمت را به شکل ديسک گردي درآوريد و داخل سلفون بپيچيد و به مدت نيم ساعت داخل يخچال بگذاريد تا استراحت کند و خمير سفت شود.
خمير را بين دو کاغذ روغني يا سلفون به ضخامت ۵ ميلي ليتر باز کنيد و دوباره به مدت يک ربع داخل يخچال بگذاريد و بعد قالب بزنيد.
خمير را با کاترهاي مخصوص قلبي قالب بزنيد و داخل سيني فر به فاصله ۳ سانتيمتر از هم بچينيد.
بيسکويتها را به مدت ۱۲ دقيقه يا تا زمانيکه به رنگ قهوهاي روشن درآيند بپزيد. بگذاريد کامل خنک شوند و با آيسينگ تزيين کنيد.
نکته: براي بار اول ميتوانيد به راحتي مقدار مواد را نصف کنيد. اين بيسکويت زنجبيلي را مي توانيد در ظرف در بسته به مدت يک هفته نگهداري کنيد.
بازار