ایران کوک/ چی لازم دارم:
کره نرم شده 125 گرم
شکر قهوه ای 75 گرم
شیره طلائی 115 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 375 گرم
آرد سلف ریزینگ 50 گرم
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
چطور بپزم:
بیسکویت های فانتری مثل این بیسکویت زنجبیلی، بیسکویت کبریتی یا بیسکویت تی بگ برای مناسبت های خاص جذابیت زیادی دارند. اما بیسکویت قلبی که اینجا میخوایم آموزش بدیم به ویژه برای ولنتاین مناسبه. با بیسکویت زنجبیلی قلبی خوشمزه مخصوص روز ولنتاین، روز عشق رو جشن بگیرید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
به کمک همزن برقی، شکر و شیره طلایی و کره را با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط کم‌رنگ شود و سپس تخم‌مرغ زده شده را اضافه کنید.
آرد سفید را با آرد سلف ریزینگ مخلوط نمایید و آن را به همراه جوش شیرین و پودر زنجبیل الک کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید و با استفاده از لیسک یا چاقوی پهن سر صاف مواد را کاملاً مخلوط کنید. پس از فرو بردن دست های خود در آرد، مواد را روی سطح آردپاشی شده بریزید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی‌که خمیر نرمی حاصل شود ورز بدهید.
خمیر بیسکویت را دو قسمت کنید و هر قسمت را به شکل دیسک گردی درآورید و داخل سلفون بپیچید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و خمیر سفت شود.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا سلفون به ضخامت ۵ میلی لیتر باز کنید و دوباره به مدت یک ربع داخل یخچال بگذارید و بعد قالب بزنید.
خمیر را با کاترهای مخصوص قلبی قالب بزنید و داخل سینی فر به فاصله ۳ سانتیمتر از هم بچینید.
بیسکویت‌ها را به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی‌که به رنگ قهوه‌ای روشن درآیند بپزید. بگذارید کامل خنک شوند و با آیسینگ تزیین کنید.
نکته: برای بار اول می‌توانید به راحتی مقدار مواد را نصف کنید. این بیسکویت زنجبیلی را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک هفته نگهداری کنید.