نماد آخرین خبر

پياز کاراملي؛ طعمي فراموش‌نشدني براي انواع ساندويچ

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پياز کاراملي؛ طعمي فراموش‌نشدني براي انواع ساندويچ
ايرنا/ حتما در فست‌فودها وقتي منوي رستوران را ديده‌ايد در ترکيبات ساندويچ و همبرگر پياز کاراملي به چشمتان خورده و آن را امتحان کرده‌ايد. طعم بي‌نظيري که خوشمزگي ساندويچ را چندبرابر مي‌کند و علاوه بر آن مغذي هم هست. اما پياز کاراملي را چطور در خانه درست کنيم؟ مواد لازم: پياز: ۴ تا ۵ عدد عصاره گوشت (به صورت طبيعي يا پودر): يک‌چهارم پيمانه شکر: ۵ قاشق چاي‌خوري نمک: خيلي خيلي کم ليمو ترش: يک قاشق چاي‌خوري طرز تهيه و دستور پخت: ۱. پيازها را خلالي خرد کنيد و در يک ظرف کوچک همراه با مقداري روغن بريزيد و روي شعله بگذاريد. در قابلمه را هم ببنديد. ۲. حواستان باشد که شعله گاز بايد بسيار کم باشد تا پياز آب بندازد. وقتي آب انداخت و کمي خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. ۳. بعد از چند دقيقه پياز شما غليظ و کاراملي مي‌شود. وقتي کامل حالت کش‌ساني پيدا کرد پياز کاراملي آماده است. حالا چند قطره ليمو ترش تازه روي آن بريزيد و تمام.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره