خراسان/ مواد لازم
آلبالو -2 کیلوگرم
وانیل شکری - نصف قاشق چای‌خوری
ژلاتین -4 تا 5 ورق (معادل 8تا 10 گرم)
شکر -7 پیمانه (2500 گرم)
طرز تهیه
1- آلبالو ها را تمیز و دم و برگ های آن را جدا کنید و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بیاورید.
2- آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.3- بعد از 8 ساعت آب آلبالو ها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
4- بعد از این‌که در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالو ها اضافه کنید و ظرف آلبالو ها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشد.
5- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.6- سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
7- در این فاصله ژلاتین را 2 دقیقه در آب سرد خیس کنید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالو ها اضافه کنید .
8- بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشه های تمیز و خشک بریزید .