سوپ جو پرک را با اين دستور بپزيد
ايران کوک/ چي لازم دارم: جو پرک 2 پيمانه پياز زرد متوسط 1 عدد هويج خرد شده 1 پيمانه کرفس خرد شده 1 پيمانه قارچ خرد شده 1 پيمانه عصاره مرغ 4 پيمانه جعفري خرد شده 1/3 پيمانه کره 2 قاشق غذاخوري خامه پر چرب 1/3 پيمانه آرد گندم 1 قاشق چايخوري (اختياري) نمک و فلفل به ميزان لازم چطور بپزم: طرز تهيه سوپ جو پرک مجلسي يکي از محبوب ترين دستورهاي آشپزي به حساب مياد. مي پرسيد چرا؟ خب معلومه. چون اين قدر تنوع و البته طعم فوق العاده اي داره که هيچ کس نميتونه از اون صرف نظر کنه. سوپ ها معمولا ممکنه به عنوان شام يا پيش غذا سرو بشن. اما سوپ جو پرک براي سرماخوردگي هم خيلي پرطرفداره. از اون جايي که يه غذاي محبوب براي بچه ها هم هست بايد اين نکته رو در نظر داشته باشين که طرز تهيه سوپ جو پرک براي کودک با روش گفته شده توي اين دستور، تفاوت زيادي نداره. تنها نکته ي اون، اين هست که بايد مواد سوپ پوره بشن تا کودک در سرو و جذب اين غذا مشکلي نداشته باشه. ميتونين سوپ رو آماده کنين و بعدش با ميکسر براي کودک دلبندتون اون رو پوره کنين تا از سوپش لذت بيشتري ببره. در اين مطلب ما قراره طرز تهيه سوپ جو پرک بدون مرغ و بدون شير رو آموزش بديم. در اين سوپ فقط از عصاره مرغ استفاده شده و استفاده از لبنيات در اون کاملا اختياريه. حالا در ادامه بيشتر توضيح ميديم که چطوري تهيه ميشه. اگه رژيم لاغري دارين يا ميخواين انواع ديگه ي اين سوپ رو ياد بگيرين؛ ميتونين به سوپ جو رژيمي و سوپ جو و ماش هم سر بزنين که حسابي لذيذ و دوست داشتني اند. مرحله اول: يک قابلمه برداريد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد. پيازها، هويج ها و کرفس هاي خرد شده را به همراه 2 قاشق غذاخوري کره در قابلمه بريزيد و با هم تفت دهيد. دو پيمانه آب اضافه کنيد و اجازه دهيد مواد 15 دقيقه با هم بجوشند. مرحله دوم: قارچ هاي خرد شده، جو پرک و عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنيد. اجازه دهيد مواد روي حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه بپزند. هر از گاهي سوپ را هم بزنيد تا جو پرک ها به کف قابلمه نچسبند. مرحله سوم: وقتي سوپ جو پرک ساده مجلسي به نظر پخته مي آيد، جعفري هاي خرد شده را اضافه کنيد. سپس به اندازه لازم نمک و فلفل را در سوپ بريزيد. مرحله چهارم: حرارت را خاموش کنيد. خامه پر چرب را در قابلمه بريزيد و به خوبي بهم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند. سوپ را داغ سرو کنيد. براي تزيين کمي جعفري خرد شده روي آن بريزيد. و براي طعم دهي بيشتر چند قطره آب ليموي تازه به آن اضافه کنيد. نوش جان. نکات کليدي تهيه سوپ جو پرک – اگر در مرحله دوم، پس از گذشت سي دقيقه سوپ شما هنوز به غلظت مطلوب نرسيده بود، يک قاشق چايخوري آرد گندم را با يک چهارم پيمانه آب سرد مخلوط کنيد. سپس آن را به سوپ اضافه کنيد تا غلظت و بافت بهتري (مانند فرني) به آن بدهد. – اگر دوست داريد سوپ جو شما کاملا بدون لبنيات باشد، ميتوانيد خامه پر چرب را از فهرست مواد اوليه اين غذا کنار بگذاريد. هنگام سرو فقط کمي آب ليموي تازه و چند قطره روغن زيتون اضافه کرده و سوپ را نوش جان کنيد. – طرز تهيه سوپ جو خوشمزه و مجلسي از سايت goltune.com ترجمه شده است. – براي تهيه سوپ جو پرک با رب گوجه فرنگي ميتوانيد از مطلب سوپ جو قرمز کمک بگيريد. هم چنين دستور آشپزي سوپ جو با قارچ و سوپ جو با شير هم به صورت جداگانه قبلا در سايت ايران کوک آموزش داده شده است.