شيريني ها/ شيريني نارگيلي با آرد برنج
بيتوته/ براي آشنايي با روش پخت شيريني نارگيلي ادامه ي مطلب را بخوانيد. دستور اول را بيشتر قنادي ها استفاده مي کنند. و روش دوم به روش خانگي مي باشد. چي لازم دارم: پودر نارگيل 100 گرم شکر 200 گرم سفيده تخم مرغ 100 گرم وانيل 1/4 قاشق چايخوري آبليمو 1 قاشق مرباخوري آرد برنج 10 گرم چطور بپزم: براي پخت شيريني نارگيلي با آرد، ابتدا شکر و پودر نارگيل را مخلوط کنيد سپس نيمي از سفيده ي تخم مرغ را اضافه کنيد و آن را داخل غذاساز مخلوط کنيد بعد از مخلوط کردن مابقي سفيده ي تخم مرغ را اضافه کنيد و روي حرارت غير مستقيم قرار بدهيد و مدام هم بزنيد تا گرم شود و شکر حل شود مراقب باشيد نجوشد زيرا سفيده ي تخم مرغ مي پزد و شيريني خراب مي شود. اين کار براي اين است که مواد شل شود و خوب با هم مخلوط شوند. از روي شعله برداريد و هم بزنيد تا کمي خنک شود سپس آرد برنج و آبليمو و وانيل را به آن اضافه کنيد. و مخلوط کنيد فر را از قبل گرم کنيد و کف سيني فر را کاغذ روغني بياندازيد سپس مواد درون قيف بدون ماسوره بريزيد و از مواد به اندازه ي شيريني تان و با فاصله روي کاغذ روغني بريزيد. و داخل فر در دماي 150 قرار بدهيد کمي که طلايي شد آن را بيرون بياوريد مراقب باشيد زير و روي شيريني نسوزد.