نمناک/ گیلانی ها استاد انواع غذاهای خوشمزه و محصولات مرغوب هستند و از این رو برای درست کردن زیتون پرورده اصل سراغ این قومیت محبوب رفته ایم که با دستور پخت ویژه آن ها به درست کردن این نوع زیتون بپردازیم.
چی لازم دارم:
زیتون بدون هسته : 500 گرم
گردو آسیاب شده : 300 گرم (کمی درشت تر آسیاب کنید تا زیر دندان حس شود)
سیر: 2 حبه یا پودر سیر
رب آلوچه یا رب انار: 1 قاشق
آب انار: 2 قاشق
ماست خامه ای : 1 قاشق غذا خوری در صورت دلخواه
روغن زیتون بدون بو : یک قاشق غذاخوری
سبزی معطر یا دلار گیلانی : به مقدار لازم
نمک،گلپر،فلفل : به مقدار لازم
انار دون شده : برای تزیین
چه جوری درست میشه:
برای تهیه این زیتون خوشمزه باید همه مواد گفته شده را با اندازه های دقیق ،داخل کاسه ای گود بریزید و هم بزنید.
سپس زیتون پروده آماده شده را یکی دو ساعتی در یخچال قرار دهید تا مواد مزه هم را بگیرند.
سعی کنید ماست خامه ای را حذف نکنید چون علاوه بر طعم بی نظیرش باعث قوام بهتر زیتون پرورده میشود.
در هنگام سرو هم انار دون شده را روی زیتون پرورده خود بریزید و سرو کنید.