ميز اردور/ خوشمزه ترين زيتون پرورده گيلاني
نمناک/ گيلاني ها استاد انواع غذاهاي خوشمزه و محصولات مرغوب هستند و از اين رو براي درست کردن زيتون پرورده اصل سراغ اين قوميت محبوب رفته ايم که با دستور پخت ويژه آن ها به درست کردن اين نوع زيتون بپردازيم. چي لازم دارم: زيتون بدون هسته : 500 گرم گردو آسياب شده : 300 گرم (کمي درشت تر آسياب کنيد تا زير دندان حس شود) سير: 2 حبه يا پودر سير رب آلوچه يا رب انار: 1 قاشق آب انار: 2 قاشق ماست خامه اي : 1 قاشق غذا خوري در صورت دلخواه روغن زيتون بدون بو : يک قاشق غذاخوري سبزي معطر يا دلار گيلاني : به مقدار لازم نمک،گلپر،فلفل : به مقدار لازم انار دون شده : براي تزيين چه جوري درست ميشه: براي تهيه اين زيتون خوشمزه بايد همه مواد گفته شده را با اندازه هاي دقيق ،داخل کاسه اي گود بريزيد و هم بزنيد. سپس زيتون پروده آماده شده را يکي دو ساعتي در يخچال قرار دهيد تا مواد مزه هم را بگيرند. سعي کنيد ماست خامه اي را حذف نکنيد چون علاوه بر طعم بي نظيرش باعث قوام بهتر زيتون پرورده ميشود. در هنگام سرو هم انار دون شده را روي زيتون پرورده خود بريزيد و سرو کنيد.