تابناک با تو/ پلا کباب گيلاني يا پلا کباب رشتي، غذاي محلي گيلان است. اين غذاي خوشمزه بسيار معروف و پرطرفدار است و گيلانيها علاقهي خاصي به آن دارند، که ترکيبي از کته، گوشت و زيتون پرورده و ... ادامه آن را در گزارش امروز بخوانيد.
چي لازم دارم:
گوشت چربي دار ۲۰۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
پياز يک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به ميزان لازم
چطور بپزم:
(ماست چکيده، ترباقلا، گردو، اشپل شور، زيتون پرورده، پياز، دوغ، سير، گوجه به مقدار لازم که در کنار اين غذا حتما بايد باشه).
۱- ابتدا برنج را چند بار شسته و با مقداري نمک در آب خيس کنيد، پس از نيم ساعت آبش را دور ريخته ،مجددا دو پيمانه آب اضافه کرده و با دو قاشق روغن به مدت 45 دقيقه روي شعله ملايم کته کنيد.
۲- گوشت را تکهتکه کرده و در پياز رندهشده همراه فلفل و زعفران مخلوط کرده و به مدت دو ساعت بگذاريد در يخچال بماند بعد گوشت را به سيخ زده و روي ذغال يا اجاقگاز کباب کنيد،نمک بپاشيد.
۳- اين غذا را با مقداري ماست، تر باقلا، اشپل شور، گردو، گوجه، سير، زيتون پرورده، پياز و دوغ سرو کنيد.
بازار