تابناک با تو/ پلا کباب گیلانی یا پلا کباب رشتی، غذای محلی گیلان است. این غذای خوشمزه بسیار معروف و پرطرفدار است و گیلانی‌ها علاقه‌ی خاصی به آن دارند، که ترکیبی از کته، گوشت و زیتون پرورده و ... ادامه آن را در گزارش امروز بخوانید.
چی لازم دارم:
گوشت چربی دار ۲۰۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به میزان لازم
چطور بپزم:
(ماست چکیده، ترباقلا، گردو، اشپل شور، زیتون پرورده، پیاز، دوغ، سیر، گوجه به مقدار لازم که در کنار این غذا حتما باید باشه).
۱- ابتدا برنج را چند بار شسته و با مقداری نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آبش را دور ریخته ،مجددا دو پیمانه آب اضافه کرده و با دو قاشق روغن به مدت 45 دقیقه روی شعله ملایم کته کنید.
۲- گوشت را تکه‌تکه کرده و در پیاز رنده‌شده همراه فلفل و زعفران مخلوط کرده و به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاق‌گاز کباب کنید،نمک بپاشید.
۳- این غذا را با مقداری ماست، تر باقلا، اشپل شور، گردو، گوجه، سیر، زیتون پرورده، پیاز و دوغ سرو کنید.